Hlavní obsah

Láska přes internet: Jak zvýšit svoje šance?

Foto: thinkstock

Jak zvýšit své šance na seznámení? Máme návod!Foto: thinkstock

Reklama

Fotky, text profilu, první vzájemné zprávy, a dokonce i smajlíci! To všechno hraje roli v tom, zda najdete na internetu svou novou životní lásku, nebo ne. Jak mít co největší úspěch? Známe tajné triky!

Článek

Populární seznamovací portály Zoosk a Match odtajnily s novým rokem zajímavé statistiky. Jaké fotky mají největší úspěch? Co by do profilů nikdy neměli psát muži, a co ženy? A odepíše vám vyhlídnutá „kořist“ spíš na zprávu, ve které je smajlík psaný „:-)“ nebo „:)“? Tady jsou překvapivé odpovědi!

Volte celou postavu – pokud vložíte do profilu fotku celé postavy, jsou vaše šance o 203 % vyšší než jen s pouhým obličejem. Ženy více bodují s fotkami z interiérů, muži by naopak snímky měli pořizovat spíše venku. Rozhodli jste se blýsknout sami sebe třeba telefonem? U žen se to ještě toleruje, ale na pánských profilech nemají takové obrázky co dělat – dámy odradí! Raději přístroj někomu půjčte a hezky zápózujte.

Na fotkách buďte sami– ukázalo se, že parta přátel nebo třeba domácí mazlíčci vaše seznamovací šance rapidně sníží – stejně oběma pohlavím. Hledáte přece partnera, ne dalšího kamaráda do party!

Foto: thinkstock

Fotky, které si pořídíte sami, se tolerují pouze u ženFoto: thinkstock

Mluviti stříbro, mlčeti zlato– výzkum odhalil, že pravdomluvnost je tou správnou cestou pouze pro muže. Pokud mají za sebou rozvod, nějaké ty děti a zmíní se o tom, paradoxně se tím zvýší jejich atraktivita. Ne tak ovšem ženám. Ty by si prý podobné informace měly rozhodně nechávat na později a vybalit to, až když se ryba chytne na návnadu. A pozor, mluvit o expartnerech přísně zakázáno!

Buďte struční a milí – pokud se vykašlete na dlouhé romány o životním zklamání a napíšete si do profilu pozitivní text o délce mezi 100 až 200 slovy, můžete se těšit na více zpráv.

O četbě i cvičení pište – v případě, že ve svém profilu popíšete oblíbené knížky nebo přiznáte nějakou tu permanentku do fitka, zvýší se vaše šance o 21 %! Úspěch zaručí i zájem o hudbu.

Foto: thinkstock

Muži by měli mluvit od začátku pravdu. A nepřehánět to s flirtovními osloveními!Foto: thinkstock

Pozor na smajlíky– výzkum seznamek prokázal, že zatímco smajlík ve tvaru „:-)“ vám zaručí jen 16% nárůst odpovědí, formát bez pomlčky, tedy „:)“ vás zavede do závratných výšin – až k 66 %!

Ne tak hrrr– po hlavě do toho mohou jít pouze ženy. Pokud prý v první zprávě někomu napíší o večeři, drinku nebo obědu, zvýší se jejich šance na odpověď. Ne tak u mužů – ti by měli naopak zachovávat klid a nohy v teple. Totéž platí i o slovníku. Ženy zvýší šance používáním slov „zlato“ nebo „krásný“, muži by jejich používání měli spíše omezit.

Nezapomeňte na češtinu – gramatické chyby? Překlepy? Nesmysly? Opravdu ještě čekáte, že vám zájemce o vážný vztah na takovou zprávu odepíše?

A jak to vidíte vy? Myslíte si, že na těchto pravidlech něco bude, nebo záleží vyloženě na osobním kouzlu? Seznámili jste se přes internet? Zapojte se do diskuse!

Reklama

Načítám