Hlavní obsah

Lásky Brada Pitta: Co pro něj bylo sexy dřív a co je teď?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Brad Pitt patří mezi největší fešáky planety. A sám si vybírá partnerky, které by mu mohl leckdo závidět. V současné době prý randí s krásnou a chytrou profesorkou designu Neri Oxman (42). Jaké ženy před ní prošly hvězdnou náručí?

Článek

Není to tak dlouho, co se v médiích objevila zpráva, že to Brad Pitt (54) a Jennifer Aniston (49) dali opět dohromady. Skoro to vypadalo jako happy end – pár měsíců poté, co herečka oznámila rozvod s manželem Justinem Therouxem (46) by našla útěchu u svého bývalého. Jenže o chvíli později se ukázalo, že šlo jen o zdařilou koláž a že fotka je stará několik let. Kromě toho tou dobou už Brad Pitt pravděpodobně randil s novou ženou – architektkou Neri Oxman (42). Zatímco drtivá většina jeho bývalých partnerek byly herečky, které navíc potkal při natáčení, tato se vymyká. Možná to nakonec bude výhoda.

Neri Oxman (42)

Žádná herečka ani jinak mediálně známá osoba. Tedy – ne tak úplně. Neri Oxman je v oboru designu a architektury velice uznávaná, veřejnosti však její jméno asi moc neříká. Její díla se vystavují v galeriích a muzeích moderního umění po celém světě, v roce 2010 byla jmenována profesorkou. Muži z ní tedy musejí jít do kolen nejen kvůli hlubokým hnědým očím a sympatickému úsměvu, ale může je lovit i na „sexy mozek“. Ačkoliv ani ona, ani Brad Pitt vztah nepotvrdili a říkají, že jsou jen přátelé, zdroje z jejich okolí mluví jinak. Tak uvidíme, co bude dál.

Foto: Profimedia.cz

Nejnovější přítelkyní Brada Pitta je Neri Oxman, která se maskuje před fotografy a vypadá nápadně podobně jako Angelina Jolie Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie (42)

Zdálo se, že to musí být životní láska. Brad Pitt kvůli Angelině Jolie odešel od Jennifer Aniston (49), osvojil si její děti (Maddoxe a Zaharu, které Jolie adoptovala ještě sama, bez Pitta) a k nim si pořídili vlastní, takže nakonec vychovávali šest potomků. Od roku 2004, kdy se potkali, vypadali dohromady úchvatně a stále zamilovaně, proto mnohé překvapilo, když v roce 2016 dvojice oznámila, že se bude rozvádět. Důvodů, proč se „Brangelina“ rozhodla skončit, se objevilo nespočet, nicméně většinou jako hlavní viník figuroval právě Brad Pitt. Ať už proto, že údajně příliš pil, nezvládal výchovu, nebo že prý měl milostné aféry.

Foto: Profimedia.cz

S Angelinou Jolie měl Brad Pitt velkou rodinu, kterou mu Jennifer Aniston nikdy nedala. Ani tak to ale nevyšlo Foto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston (49)

Ve své době patřili k nejoblíbenějším hercům. Jennifer Aniston jako Rachel v seriálu „Přátelé“ (1994–2004) a Brad Pitt jako jeden z nejpohlednějších herců Hollywoodu. Není se tedy čemu divit, že je fanoušci zbožňovali – Brad Pitt prostě z partnerství umí vytvořit kult. Herci se seznámili v roce 1998 a o dva roky později měli pohádkovou svatbu, která je stála milion dolarů. Příliš štěstí jim však nepřinesla. Říkalo se, že se Brad toužil usadit a založit rodinu, ale jeho manželka na tuto notu nebyla úplně naladěná. Když pak v roce 2004 při natáčení filmu „Pan a paní Smithovi“ potkal rodinně založenou Angelinu, s manželstvím byl konec. Pár se rozvedl v roce 2004. Fanoušci Angelině nikdy nezapomněli, co Jennifer Aniston udělala – měli pocit, že jí Brada ukradla.

Foto: Profimedia.cz

Fešáka Brada sympatické Rachel ze seriálu „Přátelé“ všichni přáli. Bohužel, manželství nevydrželo Foto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow (45)

Jennifer předcházela jiná blonďatá herečka, a to Gwyneth Paltrow. S Bradem Pittem tvořili pár mezi roky 1995 a 1997. I oni se potkali při natáčení, konkrétně filmu „Sedm“ (1995). Dvojice se dostala okamžitě do hledáčku novinářů – cítili silný příběh. V roce 1996 získal Brad Pitt Zlatý glóbus a v děkovné řeči se zaměřil na svoji přítelkyni, hovořil o ní jako o „mém andělu“ a „lásce mého života“. O sedm měsíců později se zasnoubili, ale vztah nakonec nedopadl. Před třemi lety v rozhovoru Gwyneth Paltrow řekla, že Brada strašně moc milovala, ale že tehdy na takovou lásku ještě nebyla zralá. (Bylo jí 22 let.)

Foto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow byla velice mladá, když s Bradem Pittem začala choditFoto: Profimedia.cz

Geena Davis (62)

Brad Pitt má zřejmě talent zamilovávat se do žen, se kterými pracuje. Kromě předchozích zmíněných měl románek také třeba s Claire Forlani (46) – hráli spolu v „Seznamte se, Joe Black“ (1998) a na premiéře se objevili ruku v ruce. Anebo s Geenou Davis. Setkali se při natáčení snímku „Thelma a Louise“ (1991) a proběhla i postelová scéna, která Brada Pitta vystřelila na vrcholek žebříčku nejvíce sexy mužů Hollywoodu. Ačkoliv Brad a Geena vztah nikdy oficiálně nepřiznali, tehdejší spolubydlící slavného herce Jason Priestley (48) později řekl magazínu Hollywood Reporter, že Geena s Bradem chodila zhruba rok a že si vždycky dávala velký pozor, aby je nikdo neviděl.

Foto: Profimedia.cz

S Geenou Davis si Brad Pitt zahrál ve filmu „Thelma a Louise“. Údajně se sblížili natolik, že ještě asi rok chodila herečka k Bradovi domů Foto: Profimedia.cz

Juliette Lewis (44)

Když se Brad Pitt a Juliette Lewis dali dohromady, on ještě nebyl příliš slavný a jí bylo sedmnáct a chodila na střední školu. To ale nic nemění na tom, že šlo o velkou lásku, jak Juliette Lewis později vzpomínala. Zahráli si spolu v televizním filmu „Smrt přišla brzy“ (1990) a randili mezi lety 1989 a 1993. Mladičká herečka ale tehdy asi nebyla jedinou Pittovou láskou – počátkem devadesátých let se totiž seznámil i s Geenou Davis.

Foto: Profimedia.cz

Juliette Lewis chodila ještě na střední, když začala randit s Bradem Pittem Foto: Profimedia.cz

Robin Givens (53)

V roce 1989 dostal Brad Pitt jednu ze svých prvních rolí, a to hostování v sitcomu „Head of the Class“ (1986–1991), kde hrála Robin Givens. Tito dva k sobě zahořeli láskou a prožili krátký románek. Neměl ale dlouhého trvání, protože je v posteli jednou načapal Mike Tyson (51), tehdejší Robinin manžel. Brad Pitt se dočkal vyhrůžek smrti a Robin dostala rozvodové papíry k podepsání.

Foto: Profimedia.cz

Mike Tyson svoji tehdejší manželku Robin Givens načapal v posteli se slavným hezounem. Brad Pitt má kliku, že vyvázl v celku Foto: Profimedia.cz

Líbí se vám Brad Pitt, anebo není váš typ?

Reklama