Hlavní obsah

Lenka (30): Trápení s chlapeckým hrudníkem vyřešila plastika

Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malá a vyprázdněná ňadra po kojení řeší nejedna maminka. Lenka (30) se rozhodla vyřešit svůj problém plastikou. Výsledkem byla nadšená.

Článek

Lenka nikdy nebyla příliš obdařená, co se prsou týče, ale nestěžovala si. Její ňadra byla alespoň pevná a hezky tvarovaná. To se ovšem změnilo po porodu a téměř roce kojení. Najednou se Lenka přestala líbit sama sobě a svůj chlapecký hrudník se snažila neustále řešit a vyplňovat vyztuženými podprsenkami. To jí ale po čase nestačilo, protože jí podprsenky příliš neseděly. Nakonec se odhodlala k radikálnější změně – augmentaci neboli plastice prsou.

Dnes běžná věc

„Augmentace prsou pomocí implantátů je u maminek běžným operačním výkonem, jelikož prsa zůstávají po těhotenství a kojení často povislá a prázdná. Touto operací je možné dosáhnout pevného a plného dekoltu,“ uvádí profesor Pavel Brychta, plastický chirurg a přednosta Kliniky popálenin a plastické chirurgie ve Fakultní nemocnici Brno.

Foto: Archiv redakce

Plastika prsou byla Lenčinou první operací v životě. Nervozitu odehnala představami o nákupu nových podprsenekFoto: Archiv redakce

Dárek k 30. narozeninám

Lenka se objednala na plastickou kliniku Medicom Clinic, kde vše zkonzultovala s doktorem Pavlem Horynou, který jí doporučil vhodný tvar implantátů a vše řádně vysvětlil. Krátce po oslavě svých 30. narozenin absolvovala zákrok.

„Paní Lenka u nás podstoupila zvětšení prsou pomocí implantátů. Zvolili jsme ty značky Polytech Meme 725 o velikostech vpravo 320cc a vlevo 285cc. Rozhodl jsem se pro tento rozdíl v implantátech, abych dokorigoval přítomnou asymetrii. Velikosti jsem doporučil také proto, aby výsledný efekt působil co nejpřirozeněji a korespondoval s její štíhlou postavou,“ hodnotí MUDr. Pavel Horyna svou práci.

Foto: Archiv redakce

Prsa před a po operaciFoto: Archiv redakce

Konečně se líbí sama sobě

Operace i rekonvalescence proběhly u maminky Lenky velmi dobře. Po operaci sice musela čtrnáct dní dodržovat přísnější klidový režim, ale i to díky velké podpoře partnera hravě zvládla, a navíc se nemohla dočkat své proměny. Ta ji doslova ohromila a konečně se líbila sama sobě.

„Díky augmentaci prsou se cítím být opravdovou ženou. Najednou si připadám mnohem přitažlivěji, sebevědoměji i spokojeněji. Každý pohled na sebe si užívám. Je to úžasné,“ popisuje Lenka své pocity.

Foto: Archiv redakce

Doktor Pavel Horyna Lence doporučil velikost implantátů odpovídající její štíhlé postavěFoto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Mladá maminka je teď nadmíru spokojenáFoto: Archiv redakce

Uvažujete také o plastice?

Reklama

Načítám