Hlavní obsah

Lenku jsme oblékli jako Victorii Beckham!

Foto: Marie Bartošová

Oblečení ve stylu Victorie Beckham si vyzkoušela čtenářka LenkaFoto: Marie Bartošová

Reklama

Když se řekne Victoria Beckham, nejspíš se vám vybaví dvě věci – její úchvatný manžel a skvělé outfity. A protože jsme v rubrice Móda, necháme Davida Davidem a odkoukáme od Victorie pár stylových tipů.

Článek

Sorry, Davide, možná příště :-) Styl Victorie Beckham prošel za poslední léta ohromným vývojem. Z odbarvené blondýny, které se z upnutých topů dmula obrovská prsa, se stala schopná návrhářka, nad jejímiž kolekcemi souhlasně pokyvují i návrhářské hvězdy. Prvoplánové oblečení je to tam, Victorie dává přednost klasice a jednoduchým liniím. Nejčastěji je vidět ve své vlastní tvorbě (navrhuje opravdu úžasné šaty) a my její nové stylové já zbožňujeme!

Outfity, inspirované těmi Victoriinými, si oblékla naše krásná čtenářka Lenka.

Trik pro delší nohy

Victoria moc dobře ví, co jí sluší. Svých 163 centimetrů si vynahrazuje nejen podpatky, ale i kalhotami s vyšším pasem, které opticky prodlouží nohy. Lenka má ještě o tři „cenťáky“ méně a je krásně štíhlá, i jí proto tahle sestava svědčí. Klasickou kombinaci s bílou košilí ozvláštněte zajímavým psaníčkem nebo kabelkou.

Foto: isifa

Kalhoty s vyšším pasem opticky prodlouží nohyFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: košile (Tatuum, 499 Kč), džíny (Topshop, 1380 Kč), boty (Topshop, info o ceně v obchodě), hodinky (čtenářky vlastní), kabelka (Topshop, info o ceně v obchodě)Foto: Marie Bartošová

Šaty s límečkem

Střihově volnější černé šaty s bílým límečkem a rukávy pocházejí z Victoriiny kolekce. Stylista Dušan nicméně narazil na podobné. Pro Topshop je navrhl designér J.W. Anderson.

Foto: isifa

Victoria v jednom ze svých návrhůFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (J.W.Anderson pro Topshop, 2760 Kč), boty (Topshop, info o ceně v obchodě)Foto: Marie Bartošová

Osvědčený look

Tohle už jsme viděli nesčetněkrát, ale kombinace úzkých kožených kalhot, obyčejného, tak trochu oversized trika a černého saka funguje stále. Jednoduché, mladistvé a trendy. Nezapomeňte na náhrdelník, plusové body jsou i za podpatky.

Foto: isifa

Kožené kalhoty, triko a sako je spojení, které funguje za všech okolnostíFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: triko (Topshop, 620 Kč), kalhoty – umělá kůže (Zara, 1299 Kč), náhrdelník (Topshop, 430 Kč), boty (Topshop, 1795 Kč), sako (Tatuum, 2349 Kč)Foto: Marie Bartošová

Na zahřátí

Podobně jednoduchý je i další outfit, Victorie zvolila objemný kožíšek, stylista Dušan ho nahradil chlupatým kabátkem. Zbytek je opět jednoduchý – úzké džíny, delší triko přes něj, kotníčkové boty a velká kabelka v ruce.

Foto: isifa

Majitelkám útlých postav bude slušet objemnější kožíšekFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kabátek (Tatuum, 999 Kč), džíny (Topshop, 1380 Kč), triko (Topshop, 620 Kč), boty (Topshop, info o ceně v obchodě)Foto: Marie Bartošová

V černém

Inspirovali jsme se i Victoriiným černým outfitem, ozvláštněným šátkem ve vlasech. Zatímco Victoria vyrazila ve svetříku a sukni, Dušan zvolil kombinaci černých šatů s krajkovaným vrškem. Šátek jsme použili vlastní, krásný kousek od Jakuba Polanky si naše čtenářka rovnou odnesla domů jako dáreček.

Foto: isifa

Victoria ve své oblíbené černéFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (H&M, 699 Kč), krajkovaný vršek (Topshop, 895 Kč), kabelka (Topshop, 1380 Kč), boty (Topshop, info o ceně v obchodě), hodinky (čtenářky vlastní), šátek (ProŽeny.cz by Jakub Polanka)Foto: Marie Bartošová

Líbí se vám styl Victorie Beckham? A který model u vás zabodoval nejvíce? Napište nám!

Vizáž: Dominika Harvalíková a Marta Schneiderwinklová (SURFACE, profesionální škola vizážistů)

Styling: Dušan Bebčák

Reklama

Načítám