Hlavní obsah

Letní osvěžení s Tesco Potraviny on-line

Reklama

Léto je tady a s ním teplé slunečné dny. Ty nám však občas dají pořádně zabrat. Společnost Tesco proto prostřednictvím své služby Tesco Potraviny on-line přichází hned se třemi tipy na letní osvěžení.

Článek

Vaše nákupy vám v Tescu zkompletují, zabalí a chlazené či mrazené doručí až ke dveřím domů a bytů. Vy se pak ve volných chvílích můžete věnovat rodině, vyrazit na výlet nebo se prostě jen tak usadit na zahradě. Aby bylo vaše léto ještě příjemnější, společnost Tesco vám připravila hned tři osvěžující bonusy!

Garance pohodového léta ve třech bodech

Za prvé: rozvážíme pro vás po celé léto (tedy do 12. 9. 2016) zdarma. Stačí jen nakoupit nad 1799 korun a zadat slevový e-kupon s kódem 100Leto. Z celkové částky vám bude odečteno 100 korun, které plně pokryjí i tu nejvyšší možnou sumu za dovoz. Ta se běžně pohybuje mezi 49 a 99 korunami v závislosti na čase doručení.

Za druhé:Jedna z variant doručení vašeho nákupu, Klikni & Vyzvedni, bude během celého léta dostupná za symbolickou 1 korunu (původní cena 39 korun). Potraviny jednoduše „naklikáte“ a následujícího dne, třeba po cestě na chatu, už si je jen přeberete. Službu lze využít v Praze, Brně a Mladé Boleslavi.

Za třetí: K létu také neodmyslitelně patří cestování a výlety. Jako pozornost od nás proto při nákupu nad 1799 korun obdržíte unikátní kód, který vložíte na webu www.itesco.cz/zazitky a vyberete si zde jednu ze třech skvělých slev na volnočasové aktivity s rodinou. Akce platí do 18. září a slevy můžete vybírat až do 30. září 2016.

Letní výhody on-line nákupů

Na www.itesco.cz seženete vše, co je pro pohodové léto nezbytné – ať už zatoužíte osvěžit se melounem nebo vám třeba dojde opalovací krém – ve 20 000 položek jsou zahrnuty všechny produkty běžně k dostání v kamenných obchodech.

Nákupy zde vyřešíte během několika minut a díky šikovné aplikaci ve vašich smartphonech můžete nakupovat třeba i na pláži, nebo dokonce z bazénu. Rozvoz potravin je pro vás k dispozici sedm dní v týdnu, a to od 8. do 22. hodiny. Objednávku můžete udělat už 3 týdny dopředu a změnit ji až do 23. hodiny dne předcházejícího doručení. Můžete si tak snadno naplánovat „doplnění zásob“ na den a čas, který potřebujete.

Dovážková služba Tesco je po více než čtyřech letech od spuštění dostupná už čtyřem milionům Čechů v celkem sedmi krajích a dvanácti městech. Pokud jste tedy ještě neokusili kouzlo on-line nakupování, teď je ten pravý čas. Využijte letní slevu na dopravu i ušetřený letní čas – do poslední vteřiny a se vším, co k němu patří!

Reklama

Související témata:

Načítám