Hlavní obsah

Letní trendy 2021, které lichotí ženským křivkám

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nabídce letních trendů by se jeden ztratil. Které frčí letos a budou lichotit postavě s ženskými křivkami? Důmyslné kombinace přímo od stylisty najdete v novém videu!

Článek

Trendy jsou jedna věc, vaše postava a křivky pak další. Samozřejmě, nechť každý nosí to, co se mu líbí a v čem se cítí dobře. Pokud ale chcete v létě své problematické partie, jako třeba břicho, objemnější ruce nebo boky, vybalancovat, určitě vám přijdou vhod rady stylisty Honzy Boublíka.

Pokud jste do svojí skříně ještě nezařadily overal, měly byste to napravit. Boho maxi šaty už naopak nejspíš máte, a pokud ne, hledejte ty, které mají volán. A když vás opustí fantazie, vždycky se můžete spolehnout na černobílou kombinaci, díky které se budete cítit jako dáma, i když obujete  pohodlné tenisky.

Děkujeme značkám Haily’s, Gap, Pieces, Desigual, Morellatto a Dorothy Perkins (vše ze ZOOT) za půjčení oblečení a doplňků na natáčení.

Reklama

Související témata:

Načítám