Hlavní obsah

Magie rostlin: S jetelem zbohatnete!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Louka je posetá zázračnými rostlinkamiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úvěrové společnosti nereagují, bankovní konto je v minusu? Požádejte o přísun peněz prachobyčejný jetel. Nejen že nosí peníze, ale i lásku, uznání a věrnost!

Článek

O tom, že se bylinkám přisuzuje kouzelná moc, není pochyb. Babky kořenářky z dávných časů měly napilno, aby odbavily všechny své klienty a žadatele o vyřešení problémů. Rostliny, stejně jako kovy nebo drahokamy, obsahují různé typy síly, které se nazývají vibrace. Moc a sílu každé z nich určuje její vůně, tvar, barva, místo růstu a další. Pro každé přání existuje vhodná rostlinka, která by již při sběru měla „vědět", pro jaký účel je odtržena od zeminy (o zaříkávání viz níže).

Pokud si myslíte, že vás za svitu měsíce vyšleme někam do hlubokého lesa pro kytku, o níž jste nikdy neslyšela, je to jinak. Ke kouzlům postačí i plevel. Nevěříte?

Se čtyřlístkem zbohatnete

Třeba takový nevinný jetel, kterému se také říká trojlístek nebo šturek. Co ale znamená, když najdete dvojlistý jetelíček? Že potkáte milence! Známý trojlístek zase poslouží jako ochrana před vnějšími vlivy. O čtyřlístku se obecně ví, že má přinést štěstí, ale také by měl dopomoci k bohatství. Ale i lásku s jeho pomocí lze objevit. Pokud se totiž rozdělí na dvě poloviny, z nichž obě příslušné osoby tu svoji snědí, údajně se do sebe zamilují. S tím souvisí i tužba po nové lásce. Když si před odchodem z domu vložíte čtyřlístek do boty, máte větší šanci ji potkat. A takový pětilístek působí jako magnet na peníze! Najít ho však není žádná sranda. Pokud se ale o víkendech nudíte, jeho hledáním se dá trávit spousta volného času...

A to není všechno! Červený jetel se má přidávat do koupele, aby vyřešil finanční problémy, bílý působí proti smůle, pokud se nosí při sobě, popisuje Ervín Hrych v knize Velká kniha magie a čarování. Zajímavý je i postup léčby zlomeného srdce. Když se lísteček jetele omotá modrým hedvábím a přiloží na delší čas do blízkosti srdce, pomáhá v překonání bolesti z nešťastné lásky.

Foto: fotoaparat.cz

Mák vám odpoví na otázkyFoto: fotoaparat.cz

Mák zná odpovědi

Ale ani takový mák nezůstává ve svých magických schopnostech pozadu! Přidán do jídla taktéž přivolává lásku, ale zná odpověď i na mnoho dalších otázek. Napište nějakou inkoustem modré barvy na bílý papír, který smotejte do prázdné makovice. Tu uložte pod polštář. Ve snu se vám zjeví pravda.

A rada na závěr: Rostlinky každopádně musí projít zaříkáním, aby splnily svůj účel. Při jejich trhání nebo probírání je potřeba nahlas vyslovit, jaký užitek mají přinést. Výborné je použití jednoduché, vlastní říkanky. Třeba: Jetelíčku, jetelíčku, bohatství dopřej mi trošičku. A pak nezbývá nic jiného, než čekat a věřit v sílu rostlin, neboť důvěra v ně je velmi důležitá. S pochybami se pozitivních výsledků nedočká nikdo.

A co vy? Věříte v magickou moc rostlin a bylinek?

Reklama

Související témata:

Načítám