Hlavní obsah

Majitelky slabých a jemných vlasů, pozor! Čím opravdu zvětšíte objem a čemu se úplně vyhnout?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trápí vás slabé a lehounké vlasy? Péče o ně dá více práce i přemýšlení. Složitější účesy nepřipadají v úvahu a většina žen končí u klasického culíku či velmi krátkého sestřihu. Ukážeme vám, že i s jemnými vlásky se dá vykouzlit sexy účes do práce i na party.

Článek

Možná jste se dosud na naše účesová videa dívaly s pomyslnou slzou v oku, že o takových kreacích se vám s vašimi jemnými vlasy může jen zdát. Pak jste na tom stejně jako čtenářka Dominika. Ozvala se nám, zda bychom jí neukázali, jak o křehké vlasy nejen pečovat, ale jak z nich také vytvořit skvělý účes do práce i do společnosti.

Výzvu jsme předali kadeřníkovi Liboru Smržovi a ten přímo na Dominice předvede krok po kroku péči i česání a k tomu vás naučí rychlé, praktické a sexy účesy, které lze z jemných a křehkých vlasů vytvořit doma bez asistence profesionála.

Zkušený odborník srozumitelně vysvětlí, v čem je největší úskalí jemných vlasů, jaké přípravky používat, a dozvíte se třeba také to, proč se vyhnout produktům pro maximální fixaci, jak docílit mocného objemu a na co vám bude dobrá vrtule.

Děkujeme za poskytnutí prostor pro natáčení vlasovému salonu Hair We Are, Václavské náměstí 840/5, Praha 1, 110 00, hairweare.cz

Také vás trápí jemné vlasy? Jaké účesy volíte vy?

Reklama

Načítám