Hlavní obsah

Máma a dcera dobyly Instagram. Jsou jako dvojčata

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývala to číšnice, teď ji ale živí sociální sítě. Přesněji společné fotky se sedmiletou dcerkou, která je jí neuvěřitelně podobná. Obzvlášť když se oblékají jako dvojčata. Christy Orveland a Ella jsou hvězdami Instagramu. Líbí se vám?

Článek

Christy Orveland (33) z Floridy neustále přemýšlela, jak to zařídit, aby se mohla více věnovat dcerce. Je na ni ale sama, takže aby se uživily, musela trávit dost času v práci jako číšnice. Mladá maminka to zkoušela i na Instagramu, ale její fotky nezaujaly dostatek lidí, aby jí to nějak finančně pomohlo. Až přišel zlom.

Foto: Profimedia.cz

Přinesly jsme meloun... Foto: Profimedia.cz

Pomohla dcerka

Když byly Elle asi tři roky, dala Christy na Instagram jen tak z legrace fotku sebe a holčičky v podobném oblečení. A lajky najednou začaly narůstat. Stejně tak sledující. Christy v tom pokračovala a roztomilé či úsměvné snímky dvou blondýnek s modrýma očima, které jsou si neuvěřitelně podobné a oblékají se jako dvojčata, se staly hitem. Dnes je sleduje přes sto tisíc lidí.

Pro Christy je nejdůležitější, že mohla dát v práci výpověď a Instagram se stal jejich hlavní obživou. „Je to sen. Dělat tuhle práci na plný úvazek pomohlo mně i dceři žít lepší život. Vždycky jsem byla rodinný typ. Teď mohu trávit mnohem víc času s Ellou a ne být každý den mnoho hodin v práci,“ říká Christy.

Foto: Profimedia.cz

Vílí kompozice fanoušky musela zcela jistě potěšit Foto: Profimedia.cz

Baví to obě

Christy tvrdí, že ona i její dcerka milují módu a fotit se je pro obě velká zábava. „Obě milujeme vymýšlet a zkoušet nejrůznější outfity. Samozřejmě nevím, jak dlouho to bude Elle připadat zajímavé, teď je ale nadšená a z toho jsem šťastná,“ tvrdí Christy.

Skvělé prý je, že ani jedna to nevnímá jako práci. Největší legrace je prý samotné pořizování fotek. Baví je i nepovedené snímky nebo nejrůznější chybičky. „Pokaždé to je vlastně takový holčičí den. Zkoušíme různé oblečení, styling, pak se fotíme. A když máme hotovo, chodíme třeba na pláž na zmrzlinu,“ popisuje Christy.

Jak dlouho v tom budou pokračovat, nechá prý matka na dceři. Dokud ji to bude bavit. A v čem je podle ní kouzlo úspěchu právě jejich fotek? „Naše snímky jsou autentické, hravé a veselé,“ uzavírá Christy.

Foto: Profimedia.cz

Jóga jako ideální start do nového dne? Podle fotek zjevně anoFoto: Profimedia.cz

Je pravda, že někdy je podoba maminky a dcery doslova zarážející. Jako v tomto případě. Sestry? Tohle je matka s dcerou, které od sebe dělí 30 let.

Načítám