Hlavní obsah

Masturbuje, když vedle něho spím

Foto: Isifa

Co dělat s neukojeným partnerem?Foto: Isifa

Reklama

Vzbudíte se uprostřed noci a vidíte, že místo, aby partner spal, věnuje se sám sobě natolik, že by svými vzdechy vzbudil snad i medvěda ze zimního spánku. Co teď? Vyčítat – nevyčítat? Dělat, že spíte? Bát se, že jste jako partnerka a milenka naprosto selhala? Proč to vlastně ten váš milý dělá?

Článek

Podle výzkumu společnosti STEM/MARK se z 1605 respondentů ve věku 35–65 let 14 procent pánů a 7 procent dam nejčastěji ze všech sexuálních aktivit věnuje masturbaci. Obecně se v celosvětovém měřítku počet masturbujících žen odhaduje asi na 80 procent a mužů na 94 procent, přičemž muži onanují dvakrát častěji než ženy. (Počet mužů, kteří masturbují i po sňatku: sedmdesát procent, žen šedesát osm procent. Zdroj: Tracey Fox, psycholožka a poradkyně v oblasti sexu.)

Mezi těmito čísly se nachází skoro každý. Kdo říká, že ne, pravděpodobně lže. Masturbace je přirozenou součástí lidského života a pryč jsou ty doby, kdy byla trestána jako špatnost. Dnes už je všechno jinak, i když stále se najdou tací, kteří dělají vědu z toho, že najdou svého partnera přímo při činu. Mezi takové patří i sedmadvacetiletá Zita.

Foto: Isifa

Překvapil vás noční zážitek tak, že ho potřebujete probrat s kamarádkou?Foto: Isifa

Schytala jsem jeho sperma do očí!

„Normálně jsme šli s přítelem spát – jako vždycky. Někdy v noci jsem se vzbudila, protože jsem potřebovala na záchod,“ začíná své vyprávění. „Ležela jsem na pravém boku, partner za mnou. Slyšela jsem vzdychání a cítila rychlé pohyby, takové mírné nárazy, na svých zádech. Nejprve mě napadlo, co jako blbne takhle v noci, snad mu není špatně nebo něco, otočila jsem se a nevěřila vlastním očím. On si v ruce držel penis a masturboval!“ To ale nebylo všechno.

Přesně ve chvíli, kdy se Zita na svého milého otočila, uštědřil jí do obličeje pořádnou dávku spermatu! V šoku totiž nevěděl, kam „s tím“. Ona se jen „nabídla“ jako vhodný terč. Co udělala? Začala hysterčit. „Hned jsem spustila, že je prase, proč to dělá a jak dlouho,“ popisuje Zita. „Cítila jsem se podvedená, měla jsem v tu chvíli dojem, že ke mně není upřímný, dělá něco za mými zády a tak.“ Byla její reakce přehnaná? Celkem ano. Jelikož totiž partnera nachytala poprvé, měla zachovat chladnou hlavu.

Přistižen in flagranti? Berte to s úsměvem!

„Reagujte na to s humorem nebo to vezměte do svých rukou. Můžete mu to oplatit a masturbovat taky,“ radí sexuolog Zlatko Pastor. A má pravdu. Vždyť se taky nic neděje! Muž svoji partnerku nemá o nic méně rád než předtím. Pouze v danou chvíli uznal za vhodné, že udělat si to sám je rychlejší a pohodlnější způsob ukojení, než svoji milou budit.

Ovšem opakuje-li se stejná scéna den co den, značí to skryté problémy. „Při opakované noční postelové masturbaci muže po boku ženy to vypadá nejspíš na to, že s partnerkou není sex nic moc, a proto muž raději masturbuje. Nebo jsou obě dvě výše zmíněné možnosti správné,“ upozorňuje sexuolog, který se zároveň domnívá, že v takovém případě je na místě zamyslet se nad vlastní atraktivitou a nad tím, jak to s partnerským sexem vlastně vypadá. Je uspokojivý? Vyžaduje přítel intimní kontakt, nebo se zdá být odtažitý? Pak ho možná něco trápí a je na místě si pohovořit. Každopádně místo scény zvolte nadhled. Anebo je to u vás už takové, jako ve filmu Americká krása, viz video?

Jak se zachová dokonalá milenka?

Jedním z kritérií, podle kterého muži hodnotí ženy v posteli, je jejich smysl pro humor, jenž se u pánského pokolení velmi cení (a nejen v sexu, jak říká Náš chlap). Taková žena, která si dokáže udělat legraci ze sebe i ze situace okolo ní, je kromě dalších požadavků považována za dokonalou milenku. Právě v situacích, kdy je muž přistižen při tak důvěrné činnosti, je humor sakra potřeba. Proč? Odlehčí se napětí a nebudete za hysterku, čímž získáte víc důvěry (i když ta vaše mohla být trochu zklamaná). Přesně tohohle dosáhla i devětadvacetiletá Andrea.

Vzdychal, tak jsem se přidala…

„Jednou večer mě probudilo, jak přítel přerývavě dýchal. Nejprve jsem si myslela, zda nemá nějaký sen, ale až po chvilce jsem si uvědomila, že vlastně vedle mě masturbuje. Nevím proč, ale začalo mě to vzrušovat,“ vypráví otevřeně a doznává se ze svých pocitů. „V tu chvíli jsem se nepídila, proč to dělá, ale otočila jsem se k němu a zeptala se, jestli nechce pomoct. Byl v šoku, asi to nečekal.“

Když se Andrea zasnila a vybavila si tuto noc znovu, došla k názoru, že na tom nic špatného nevidí, protože i ona má svoje potřeby. „Jsem ráda, že můj přítel masturbuje doma se mnou, než aby to dělal někde v parku či na veřejném WC. Beru to tak, že mi je úplně věrný a že mě nepodvádí ani při masturbaci, protože když leží vedle mě, sice jeho myšlenky mohou sklouzávat jinam, ale fyzicky je se mnou. Prostě mě při své tajné masturbaci nechtěl budit, a tak si udělal dobře. Proč ne?“ uzavírá Andrea situaci s tím, že z toho rozhodně vědu nedělá. A takové ženy muži milují! Nechť je příkladem pro všechny...

A co vy? Už jste někdy přistihla svého partnera při masturbaci?

Reklama

Načítám