Hlavní obsah

Maxi sukně v krásných barvách i vzorech: S topem i vestou!

Foto: Desigual

Foto: Desigual

Reklama

Žádné léto se neobejde bez sukní, a tak samozřejmě musíme přispět další inspirací, abychom vám usnadnili výběr. Dnes jsme se rozhodli vám do šatníků poslat nutnou dávku pozitivní energie v podobě maxi sukní plných veselých barev i vzorů.

Článek

Nebojíte se v letní sezoně odvázat a zařadit do svých outfitů různé hravé vzory a krásné syté barvy? Udělejte to prostřednictvím krásných maxisukní, které vám prodlouží postavu a budou vypadat velice žensky.

S čím ji nosit

Pokud zvolíte jeden kousek v outfitu hodně výrazný, zbytek oblečení raději volte v neutrálních basic barvách. V létě je to především bílá nebo její přírodní varianta (takzvaná off-white). Nejspíš se tedy neobejdete bez jednoduchého bílého bavlněného trička, minimalistické halenky či bílého crop topu. Velice trendy jsou nyní také místo topu klasické oblekové vestičky, které se nosí na holé tělo. Dodají celému outfitu skvělý šmrnc.

K dlouhým sukním je však vhodné vršky zastrčit dovnitř, aby vyniknul váš pas a silueta působila žensky. Nosit ji můžete i na bocích, potom ale volte top užší. Aktuálním horkým trendem jsou také takzvané co-ord neboli two-piece dress, tedy sety topu a sukně ušité ze stejné látky, které můžete nosit společně, pak vypadají jako šaty, ale i odděleně. Obout vám v létě stačí k maxi sukním jednoduché sandálky, žabky či bílé plátěnky. Připraveny vybírat?

Modrobílé vzory

Foto: Archiv firem

Zleva: Desigual, 2319 Kč; s.Oliver, 879 KčFoto: Archiv firem

Sexy červená

Foto: Archiv firem

Zleva: Lindex, 799 Kč; Buga, 1599 KčFoto: Archiv firem

Staronová batika

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 999 Kč; Orsay, 749 KčFoto: Archiv firem

S květinovými motivy

Foto: Archiv firem

Zleva: Desigual, 2239 Kč; H&M, 899 KčFoto: Archiv firem

Komplet s topem

Foto: Archiv firmy

Zleva: oboje Sinsay, 249 Kč; 299 Kč (za sukni)Foto: Archiv firmy

Od českých návrhářů

Foto: Archiv firem

Zleva: Leeda, 10 500 Kč; La Femme Mimi, 2550 KčFoto: Archiv firem

Nebo ještě nemáte vybrané ty pravé květinové šaty? Našli jsme ty nejstylovější a pro každý typ postavy

Reklama

Související témata:

Načítám