Hlavní obsah

Meghan s Harrym ukázali Archieho. Komu je podobný?

Foto: Profimedia.cz

Meghan a HarryFoto: Profimedia.cz

Reklama

Chvíle, na kterou čekali všichni fanoušci královské rodiny. Harry s Meghan na své zahraniční cestě po Jižní Africe konečně ukázali svého syna Archieho. A všechny zajímá - podobá se více mámě, či tátovi?

Článek

Od narození uplynulo skoro pět měsíců a všichni fanoušci královské rodiny zatím neměli moc šancí prohlédnout si potomka prince Harryho (35) a vévodkyně Meghan (38). Kromě prvního oficiálního představení a křtin, které se manželé snažili udržet v co největší tajnosti, Archieho spíše schovávali. (Ačkoli na polo zápase už svému tatínkovi fandil, byť jej Meghan skrývala.)

Až doteď. Archie odcestoval spolu se svými rodiči do Jižní Afriky, kde Harryho s Meghan čeká první zahraniční cesta od porodu vévodkyně v květnu letošního roku. A i když paparazzi fotografové zachytili mrňouse už při vystupování z letadla, oficiálně ho Meghan s Harrym ukázali až nyní.

Nevybrali si pro to menší příležitosti, než setkání s jedním z hrdinů bojujícím proti apartheidu, arcibiskupem Desdemondem Tutu. Ačkoli šlo o oficiální setkání, neobešlo se to bez vtípků na obou stranách. Archie s všudypřítomnými kamerami laškoval, což okomentovala i arcibiskupova dcera. „Ženy ho budou milovat,“ smála se.

Foto: Profimedia.cz

No není rozkošný? Foto: Profimedia.cz

Pokud tedy někdo přemýšlel nad tím, zda bude Archie více do táty či do mámy, nyní je to docela jasné. Kromě toho, že podobou se rozhodně s tatínkem nezapře, očividně po něm zdědil i povahu. Uvidíme, zda po něm zdědí i rebelskou povahu, anebo bude ztělesnění klidu, jako je jeho maminka, vévodkyně Meghan.

Foto: Profimedia.cz

Tak schválně, komu je malý Archie podobnější? Foto: Profimedia.cz

Jak miminko, tak i jeho rodiče působí velice pohodově a uvolněně. Což je vidět po celou dobu, co v Africe jsou. Nezdráhají si na veřejnosti přede všemi dát políbení a Harry láskyplně o svoji ženu pečuje. Při těchto projevech lásky jihne i ten největší cynik, anebo ne?

Foto: Profimedia.cz

Meghan a Harry vypadají opravdu zamilovaně Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám