Hlavní obsah

První fotografie syna Harryho a Meghan! Není roztomilý?!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jméno nám zatím neřekli, nicméně alespoň už víme, jak syn vévodkyně a vévody ze Sussexu vypadá! Na jméno si budeme muset ještě chvíli počkat, zatím se tedy můžete pokochat alespoň roztomilostí.

Článek

Princ Harry (34) s vévodkyní Meghan (37) nás zase převezli! V pondělí, když se jejich syn narodil, slíbil princ Harry, že do dvou dnů poví jméno nového člena královské rodiny. Navíc to komentoval tím, že měli s Meghan dost času na promýšlení. Jméno zatím nevíme, zato víme, jak miminko vypadá! Na veřejnosti (na zámku Windsor) se totiž poprvé od porodu ukázala i samotná maminka s děťátkem.

Porod doma nevyšel

Ačkoliv vévodkyně Meghan chtěla rodit doma, nakonec syna přivedla na svět v porodnici Portland v Londýně, nebo se o tom alespoň spekuluje. V této nemocnici dříve rodila také Victorie Beckham (45) nebo herečka Kate Winslet (43). Harry tam pod velkým utajením a s ostrahou svoji ženu přivezl údajně už v neděli v noci. Malý se tak narodil v pondělí 6. května v 05:26 ráno. Vážil 3,260 kilogramů. Nepatří tedy mezi ty největší cvalíky, na druhou stranu sama vévodkyně je velice droboučká.

Foto: Profimedia.cz

Šťastní rodiče s novorozeným děťátkemFoto: Profimedia.cz

(Ne)bude princ?

Ačkoliv jeho otec je princ, novorozený tento šlechtický titul vůbec mít nemusí. A to vlivem zákona z roku 1917, který dovoluje nosit královským pravnoučatům pouze některý z nižších titulů. Malý s největší pravděpodobností bude hrabě z Dumbartonu. Královna ale může udělit výjimku a titul prince mu propůjčit. Harry s Meghan o to ale s největší pravděpodobností stát nebudou. Stejně, jako o to nestála princezna Anna (68) v případě svých dětí, Zary (37) a Petera (41).

Syn vévodkyně a vévody ze Sussexu zřejmě na trůn neusedne. Je totiž až sedmý v linii a musela by se stát opravdu nějaká obrovská tragédie, aby se stal vládcem Anglie.

Proč tak moc otálejí se zveřejněním jména? A trefí se nakonec sázkaři? 

Reklama

Související témata:

Načítám