Článek
Postup
01.
Cukrový meloun vydlabejte lžící a dužinu nakrájejte na kostičky. Nektarinky pokrájejte na půlkolečka a polníček vyperte a osušte.
02.
Vše i s limetkovou šťávou smíchejte dohromady a servírujte v melounové „misce“ posypané piniemi.
Foto: Archiv redakce
Sladký meloun si skvěle rozumí s jemnými listy polníčku i jinými lehce nahořklými listy salátu, doporučujeme vyzkoušet také rukolu.
Cukrový meloun vydlabejte lžící a dužinu nakrájejte na kostičky. Nektarinky pokrájejte na půlkolečka a polníček vyperte a osušte.
Vše i s limetkovou šťávou smíchejte dohromady a servírujte v melounové „misce“ posypané piniemi.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama