Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Sladký meloun si skvěle rozumí s jemnými listy polníčku i jinými lehce nahořklými listy salátu, doporučujeme vyzkoušet také rukolu.

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
2 porce
  • 2 ks nektarinek
  • 1/2 ks cukrového melounu
  • 1 hrst polníčku
  • 1 lžička limetkové šťávy
  • 1 lžíce piniových semínek
    8
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Cukrový meloun vydlabejte lžící a dužinu nakrájejte na kostičky. Nektarinky pokrájejte na půlkolečka a polníček vyperte a osušte. 

02.

Vše i s limetkovou šťávou smíchejte dohromady a servírujte v melounové „misce“ posypané piniemi.

Související témata:

Načítám