Hlavní obsah
Foto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Jednohubky nemusí mít pouze klasickou podobu. Zkuste taky něco netradičního a použijte meloun!

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
50 porcí
  • 1 ks melounu
  • 1 ks sýru feta
    7
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Meloun nakrájejte nejdříve na centimetrové plátky, ze kterých vykrajovátkem vytvořte kolečka či hvězdičky. Ozdobte je kostičkou sýra, jenž připíchněte párátkem.

Související témata:

Načítám