Článek
Postup
01.
Meloun, meruňky a jahody pokrájejte na kousky. V hlubší míse vše promíchejte s nasekanou mátou, strouhaným kokosem a cukrem. Zakápněte citronovou šťávou a ještě dobře promíchejte.
Foto: Archiv redakce
Meloun je ideální ovoce na letní štavnaté saláty. Můžete ho jíst vidličkou a šťáva z ovoce vám nepoteče po rukou ani po bradě.
Meloun, meruňky a jahody pokrájejte na kousky. V hlubší míse vše promíchejte s nasekanou mátou, strouhaným kokosem a cukrem. Zakápněte citronovou šťávou a ještě dobře promíchejte.
Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
---|---|
Energie | 703,03 kJ |
Bílkoviny | 3,04 g |
Tuky | 1,33 g |
Sacharidy | 34,69 g |
Sůl | 0,01 g |
SAFA | 0,8 g |
Vláknina | 4,34 g |
Cukry | 25,86 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama