Hlavní obsah

Milenec není všemocný. Tyhle 4 věci nedokáže!

Foto: isifa

Pořád ještě si myslíte, že je muž schopen naprosto všeho? Nebuďte naivní!Foto: isifa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cílevědomý, dravý, empatický. Takový by váš milenec měl být. Proč ne? Může mít spoustu kladných vlastností, ovšem nikdy nebude všemocný! Existují věci, které pro vás v posteli nemůže udělat! Které?

Článek

Tajemství mužů, která by žena měla znát? Nedokážou cokoli, nejsou neúnavní a mnohdy ani přirozeně nadaní, co se ženské rozkoše týče. Proto marně nečekejte na to, až se vám splní následující milostná přání. Nikdy k tomu nedojde, protože život není telenovela a muž nezvládne tyhle čtyři věci:

1. Nečte myšlenky

Váš partner nemůže nést odpovědnost za všechno a vždy nemůže vidět to co vy. Určitě není terapeut, gynekolog a vědma v jednom. Jak popisuje britská sexuoložka Tracey Cox v knize Žhavý sex: „Milenci si nedokážou číst myšlenky. Řeč těla sice dokáže říci hodně a komunikace je opravdu důležitá, ale, jak praví jedno známé úsloví, čin vydá za tisíc slov. Když se budete pozorovat při masturbaci, hned uvidíte, co na druhého platí. Myslím tím tlak, rychlost, zrychlení, nebo naopak zpomalení pohybů těsně před orgasmem, dráždění při orgasmu, pohyby volnou rukou. Pak už stačí jen opakovat pohyby, které má váš partner při masturbaci rád. A on zase ty vaše.“

„Empatické šarlatánství“ muži nejsou schopni projevit ani při odhadování chuti ženy na sex. „Míra ženského vzrušení se projevuje stavem mysli, a v oblasti tělesné zvlhčením či lubrikací pochvy. Stav mysli odhadneme těžko, zvlhčení snadno,“ popisuje sexuolog Zlatko Pastor. Muž tedy nemůže pouhým mrknutím oka poznat, že čekáte, až vás svede, pokud mu k tomu nezavdáte sebemenší náznak.

Foto: isifa

Muži nejsou jasnovidci, řekněte jim, co se vám líbí!Foto: isifa

2. Nepřevezme odpovědnost za Ó

„Pamatujete si, že jste jako dítě chtěli najít konec duhy, abyste si na ni mohli sáhnout? A orgasmus dokáže být úplně stejně pomíjivý. V jedné chvíli si myslíte, že už vás nemine, a vzápětí vám, nebo spíš partnerovi, proklouzne mezi prsty. To se stává často ženám. A víte proč? Protože myslí na tisíc a jednu věc,“ popisuje dál sexuoložka Cox. Uklidněte se a příště se na to zaměřte, jinak vám orgasmus bude mizet pořád – vlastní vinou. A muž s tím neudělá vůbec nic. I když…

Totéž se může přihodit, když milenec během sexu náhle změní tempo nebo techniku. Ta předchozí vám připadala lepší? Tak mu to nějakým způsobem řekněte. Jedině tak se můžete pokusit i o simultánní, současný orgasmus, který snadněji načasuje, oddálí či zadrží právě muž. Každopádně se vyjádřete v tom, co vám dělá dobře. A snažte se uvolnit.

Foto: isifa

Není správcem vašeho óčka. Na to si musíte udělat klid v hlavě samaFoto: isifa

3. Nenahradí vibrátor

Umělé penisy, perličkové vibrátory, anatomicky tvarové kousky s dlouhou výdrží, ústa, která napodobují orální sex. Díky za ně! Jsou skvělé, není důvod nějakou pomůcku nevlastnit. Vibrátor se ale od člověka a jeho tempa i způsobu stimulace značně liší, to netřeba zdůrazňovat. Muž erotickou pomůcku nenahradí, a ani to nemá v úmyslu. Pokud kladete stejně vysoké nároky jak na milence, tak i na „šidítka“, nemůže to dopadnout dobře. „Muži nemají rádi, když je jejich místo v posteli drze obsazeno,“ varuje čtenář Štěpán.

4. Nenaučí vás sebedůvěře

V dokonalém světě bychom všichni byli spokojení s tím, jak vypadáme. Náš svět a ani postavy ale skvělé nejsou. Hádáte se s partnerem o tom, proč pro něj nejste atraktivní? Jak trapné! Vy: „Vypadám tak nechutně!" On: „Myslím, že vypadáš úžasně, sluší ti to.“ Vy: „To není pravda. Nemůžu se na sebe ani podívat.“ Jo, jo, demonstrativní nedostatek sebedůvěry je třeba řešit u zdroje. Naučte se mít se ráda. Nikdo to za vás neudělá! Ani ten muž.

Tak co myslíte, existuje ještě něco dalšího, co muž pro ženu nemůže při sexu udělat?

Načítám