Hlavní obsah

Milování zezadu: Známe šest tipů, jak ho ještě vylepšit

Foto: Thinkstock

Jiná poloha, než ve které se milujete převážně, váš sex oživíFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nebaví vás klečet na všech čtyřech, protože z takového milování nic nemáte? Zkuste nějaké ze zlepšováků a triků, které vás při poloze zezadu přivedou až do samotného nebe! Které to jsou?

Článek

„Milování v polohách, při nichž muž proniká do ženy zezadu, může představovat pro páry, jež se milují během týdne několikrát, osvěžující změnu. Může dodat jejich sexuálnímu životu zdání rozmanitosti,“ zastává názor Glenn Wilson, jeden z mnoha sexuologů, kteří vidí pozitiva nejen v souložení tváří v tvář, ale právě i v dráždivých pozicích, při nichž žena nevidí muži do tváře. Mezi nimi bude jistě nejznámější takzvaná psí poloha.

1. Vlna popularity bodu G

V současné době, kdy je vlna zájmu o hledání bodu G na vrcholu (a kousek za ním), není myslitelné, že by se při milování přehlížel. „V souvislosti s tím vědci připomínají, že milování zezadu by mělo ve skutečnosti být pro ženy lepší,“ popisuje Glenn Wilson ve své knize Vynalézavá láska. Penis totiž dráždí přední stranu vaginální stěnu, a tudíž ženy, které mají bod G citlivý, psí poloha vrcholně vzrušuje.

Tip: Snižte těžiště ramen a držte hlavu co nejvíc u země, vyšpulte zadeček. Bude-li to málo, pod kolena si dejte ještě polštář. Kleknout si můžete i na nízkou stoličku nebo stoleček, přičemž milenec se postaví za vás.

Foto: thinkstock

Zezadu to mají rádi nejen muži, ale i ženy, které vzrušuje, že nevidí partnerovi do tvářeFoto: thinkstock

2. Experiment

Psí polohu lze pojmout tak trochu i „kaskadérsky“. Při tomto kousku se žena vykloní z postele a celou hmotnost svého těla nese na pažích. Milenec jí ze země zvedne roztažené nohy a postaví se mezi ně. Pohyby se zdají být omezené, ale zkusíte-li to, ukáže se, že proniknutí může být poměrně dost hluboké.

Tip: Hlavu si dejte mezi ruce, nesnažte se jí držet nahoře. Totiž, nahrnutí krve do hlavy některé ženy považují za skvělou příležitost k nesmírně intenzivnímu orgasmu.

3. Oční kontakt

Doktor Glenn Wilson se nechává slyšet, že mnoho žen léčených pro sexuální obtíže uvádí, že největší zážitky mají z toho, když si je muž drsně vezme. Představuje to pro ně důkaz, že jsou tak žádoucí, že se muž nedokáže udržet. Přijít o takový jeho výraz? Velká škoda! Zajistěte si vizuální kontakt!

Tip: O čelo postele si opřete zrcadlo a zařiďte, ať dobře vidíte to, „co se děje vzadu“. Pohled na vaše vášnivé dobývání je tak vzrušující! I pro něj… Sice to ztratí kouzlo „anonymity“, ale přínos „pro lidstvo“ je nesporný…

4. Využívání rukou

Psí poloha není příliš vhodná pro dráždění klitorisu, který je zanedbáván, jelikož technicky mu nelze věnovat tolik pozornosti, kolik by si zasloužil. Co s tím? Využijte vlastních zbraní, ehm, rukou!

Tip: Drážděte se svépomocí, nebo využijte některý z párových vibrátorů, který umožňuje milovat se a masturbovat zároveň. Co třeba světově známá podkovička?

Foto: thinkstock

V těchto polohách je prý také přístupnější legendární bod G!Foto: thinkstock

5. Převzetí kontroly

Jistě, muž může naprosto ztratit hlavu v této pozici a jít na věc „rychle a zběsile“, jenže to mu jakožto zkušená milenka můžete klidně zarazit. Jak? Zadečkem se co nejblíže přitiskněte k němu. To ho zbrzdí a vy získáte převahu.

Tip: Stabilitu a vlastní podmínky pomůže zajistit i vaše ruka na jeho penisu. Dejte k sobě ukazováček a palec, vytvoříte tak písmenko O, které zafunguje jako bariéra mezi jeho lačně přirážejícím nástrojem a vaším klínem citlivým na hrubost.

6. Slastná dramata

Láska prochází žaludkem a nějaká ta sladká chuť se při milování hodí.

Tip: Požádejte ho, aby nakapal trochu rozpuštěné čokolády (čokoládu vyloženě pro tento účel seženete i v erotickém obchodě) na vaše záda. A aby to všechno olízal. Zatímco on se snaží, vy se slovně vyjadřujte. Povzbudí ho to.

A jak to chodí u vás? Baví vás milovat se na všech čtyřech? Máte nějaké zlepšováky pro ostatní?

Reklama

Související témata:

Načítám