Hlavní obsah

Francouzské milování pro pokročilé

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Jen vy, on a touhaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I milování má své úrovně pro pokročilé. Patříte k těm, které rády zkoušejí experimenty? A okusila jste už vášnivý sex po francouzsku?

Článek

Každý si chce čas od času zpestřit svůj sexuální život a dotknout se nového požitku. Taková gurmánská sexuální večeře pro labužníky. Nezní to krásně? Jen vy, on a touha. Příklad, jak servírovat menu, si můžeme vzít od Francouzů, kteří jsou mistři v nových nápadech. Pro polohy, kdy je muž nahoře a s partnerkou si hledí do očí, používají označení „Flanquette position". Žena je pod ním nebo oba leží na boku, muž má vždy jednu nohu mezi stehny milenky. Všechny takto propletené polohy jsou příslibem hlubokého proniknutí. Umně položené stehno muže na partnerčin klitoris dovoluje jeho stimulaci. Pohyby ženiných stehen dráždí na oplátku varlata.

Propleťte se!

V poloze zezadu si Francouzi také dokáží najít své. Dříve tuto polohu označovali za styk à la négresse (přirovnání k černochům a níže postaveným rasám). Údajně tento název mohl vzniknout i ve spojitosti s otrokáři, kterým musely být jejich podřízené po vůli. Dnešní doba ale říká: Žena si lehne na břicho, ruce sepne za krkem a zvedne zadeček. Po vniknutí penisu do pochvy milenka zahákne své nohy za nohy partnera. Díky nim si muže přitáhne více k sobě.

Obdobným dobrodružstvím jsou propletené polohy s tím rozdílem, že muž vstoupí do ženy zpola zezadu. Partnerka leží na zádech, muž vedle ní, následně partner svoji nohu provlékne zespodu pod jednu a shora přes druhou nohu milenky, zároveň jí přetáčí pánev, vysvětluje techniku tohoto milování Glenn Wilson v knize Vynalézavá láska. Co je na takto propletených polohách zajímavé? Že penis vniká do vaginy v nestandardním úhlu.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Zkuste to jako FrancouziFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Vídeňská ústřice

Tato pozice je podmíněna ohebností partnerky, která si je schopna vleže na zádech dát nohy až k hlavě, kde je zkříží. Muž ji za nohy chytí a vstoupí do ní. Pohyby pánví přinášejí neobvyklé pocity. Pro méně flexibilní ženy je tu varianta, že si přitáhnou kolena k ramenům a překříží kotníky nad břichem.

Královna

Milenka, jež není pasivní, je snem každého muže. Pokud žena přiloží svá chodidla na partnerovy nárty, maximálně tím zvýrazní každou jezdeckou polohu. Jelikož má při tom vytočené nohy, říká se této pozici žabí poloha.

Dostavník

Bývá považována za nejlepší polohu, když je žena nahoře, Francouzi ji označují za „dostavník do Lyonu". Muž si lehne na záda, žena si na něj zády obkročmo klekne. Poté, co do ní milenec zasune tvůj pyj, nakloní se dozadu a opře se o ruce. Následně umístí své nohy tak, aby spočinuly lehce pod úrovní milencových ramen.

Trakař

Žena si klekne na všechny čtyři a opře se celou vahou o ruce, muž si za ni přisedne „na bobek", milenka zvedne zadeček a muž si ji přitáhne do svého klína. Partnerka se zapříčí chodidly za jeho zády. Milenec má volné ruce ke dráždění jejích prsou, žena se může pohybovat nahoru a dolů a různě se natáčet. Třeba tak, že se otočí čelem k muži a opírat se bude o dlaně a chodidla.

Vestoje

Jelikož je většinou žena menší než muž, je třeba dorovnat její výšku, když si stoupne na spodní schod na schodišti, aby se předešlo podlomení kolen. Opírat se musí o zeď či nějaký předmět a během volného stoje se pokrčí v kolenou.

Reklama

Související témata:

Načítám