Hlavní obsah

Milujete zdobnost? Pořiďte si letní sandálky inspirované Orientem!

Foto: Profimedia

Také milujete sandálky ovlivněné Orientem? Tak si to letos pořádně užijte!Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte v botníku zarezervované místo pro nový letní pár? Pokud milujete pohodlí, ale nehodláte ustupovat v otázce stylu, máme pro vás ideálního kandidáta. Sandálky, inspirované Orientem!

Článek

Tenoučké řemínky, odstíny všech oblíbených kovů v čele se zlatem a stříbrem nebo drobné kamínky. Sandálky v orient stylu nadchnou ženy, které milují zdobnost. Zavzpomínejte na pohádky Tisíce a jedné noci a podívejte se, k čemu se tyto krásné boty hodí nejvíce.

Spolehlivá džínovina

Začneme nejoblíbenějším materiálem vůbec, denimem. Ke zdobným sandálkům se perfektně hodí, a protože jde o rovné boty bez podpatku, nemusíte se bát ani kratších délek. Džínové šortky a sukně budou vypadat skvěle! Co se týče samotných džín, botám bude svědčit především zkrácená délka ke kotníkům (dlouhé slimky si můžete případně ohrnout). Sandálky tak krásně vyniknou. A pozor, pokud máte v šatníku denim v bílém provedení, určitě ho s novým párem bot seznamte.

Foto: archiv firem

Sandály můžete spárovat s džínovými šortkami nebo slimkami, končícími nad kotníkyFoto: archiv firem

Zeširoka

Orientálním sandálkům sluší i kalhoty s širšími nohavicemi. Lehké, splývavé materiály mají obecně zelenou. S touto dvojicí potom můžete nakládat různě. V rámci denního nošení kalhoty doplňte oblíbeným tílkem nebo jakýmkoli jednoduchým topem, večer vršek vyměňte za neotřelé body. Pozor, velkou kabelku nechte v tomto případě doma a do víru noci vyrazte s psaníčkem.

Foto: archiv firem

K sandálkům skvěle pasují i kalhoty s širšími nohavicemi. Oblečte k nim body, do ruky vezměte psaníčko a máte super sestavu na večerFoto: archiv firem

Šaty nezklamou

Tento bod nemůžeme vynechat. Stejně jako v předchozím případě platí, že nejlépe budou vypadat šaty, které jsou lehké a vzdušné. Co se týče délky, hlasujeme pro tu kratší (nad kolena), nebo naopak maxi. Midi verze může opticky zkracovat postavu, takže pokud nejste vysoké, do této sestavy se pouštějte jen na vlastní riziko.

Foto: archiv firem

Stříbrné sandálky krásně osvěží jakékoli jednoduché šaty, nebojte se je ale obout i k těm, které zdobí potiskyFoto: archiv firem

Líbí se vám sandálky v orient stylu? Napište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám