Hlavní obsah
Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Čekáte návštěvu? Zkuste jí tentokrát naservírovat jiné jednohubky než ty klasické s čabajkou. Odvažte se s mini tataráčky.

15 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
15 kusů
  • 4 ks rohlíku
    1
  • 50 g tvrdého sýra
    7
  • 1 ks cibule
  • 1/2 lžičky mletého kmínu
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/2 lžičky pepře
  • 1 lžička hořčice
    10
  • 1/2 lžičky chilli
  • 1 lžička kečupu
  • 200 g hovězí svíčkové
  • 1/2 lžičky worcesterské omáčky
    1
    6
  • 1/2 lžičky mleté sladké papriky
  • 1 lžíce oleje
  • 1 hrst listové petržele
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Hovězí maso naškrábejte. Pokud na to nemáte trpělivost, pomůže vám mixér nebo mlýnek na maso.

02.

Masový základ dochuťte, jak máte rádi, můžete začít po půl lžičkách od každé suroviny a poté výsledek ještě ladit.

03.

Kolečka rohlíku opečte na kapce oleje, na každé pak naaranžujte kousek tataráku, dolaďte kostičkou sýra, čerstvou petrželkou a máte hotovo.

Související témata:

Načítám