Hlavní obsah
Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Čekáte návštěvu? Zkuste jí tentokrát naservírovat jiné jednohubky než ty klasické s čabajkou. Odvažte se s mini tataráčky.

15 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
15 kusů
  • 4 ks rohlíku
  • 50 g tvrdého sýra
  • 1 ks cibule
  • 1/2 lžičky mletého kmínu
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/2 lžičky pepře
  • 1 lžička hořčice
  • 1/2 lžičky chilli
  • 1 lžička kečupu
  • 200 g hovězí svíčkové
  • 1/2 lžičky worcesterské omáčky
  • 1/2 lžičky mleté sladké papriky
  • 1 lžíce oleje
  • 1 hrst listové petržele
Článek

Postup

01.

Hovězí maso naškrábejte. Pokud na to nemáte trpělivost, pomůže vám mixér nebo mlýnek na maso.

02.

Masový základ dochuťte, jak máte rádi, můžete začít po půl lžičkách od každé suroviny a poté výsledek ještě ladit.

03.

Kolečka rohlíku opečte na kapce oleje, na každé pak naaranžujte kousek tataráku, dolaďte kostičkou sýra, čerstvou petrželkou a máte hotovo.

Související témata:

Načítám