Hlavní obsah

Misionář, koníček i zezadu: Vylepšete klasické polohy!

Foto: THINKSTOCK

Proměňte všední polohy v nové zážitky!Foto: THINKSTOCK

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Misionář, psí poloha a žena nahoře. Co takhle vdechnout těmto klasickým milostným polohám nový život? Nepotřebujete gymnastické dovednosti, nemusíte mít fyzičku jako maratonec! Lepší verze jsou tu!

Článek

„Prozatím je evidováno šest set různých poloh při milování. Průměrný pár obvykle střídá dvě až tři, přičemž ke slovu se nejčastěji dostává misionářská poloha, žena na muži a milování zezadu,“ objasňuje britská sexuoložka Tracey Cox. Tyto oblíbené a klasické pozice nestárnou a stačí jim opravdu málo, aby se dovedly k dokonalosti a vyhovovaly každému! Proč ale neudělat někdy změnu?

Misionář

Základní pozice misionáře vypadá tak, že žena leží na zádech a má mírně pokrčená kolena. Milenec leží nad ní a podle situace a uvážení rukama odlehčuje svoji váhu. Vše působí technicky jednoduše, romanticky a pohodlně. Od ženy, respektive osoby na zádech, se neočekává žádná velká aktivita.

Aktualizace:

  • S penisem uvnitř natáhněte nohy a snažte se je co nejvíc semknout k sobě. Hlubší penetrace sice nedosáhnete, ale výhoda je někde jinde: dojde k větší stimulaci vašeho klitorisu a i on tomu brzy přijde na chuť. „Tenhle styl mám spojený s příjemným třením penisu, můžu doporučit,“ svěřuje se čtenář Patrik, který opěvuje zúžení vaginálního průchodu.
  • Pokud dáváte přednost „silnějšímu polechtání“ vašeho rozkroku, zvedněte nohy vzhůru, ideálně na jeho ramena. Čím výše budou, tím dál se s penisem dostane. Pod zadeček si můžete dát i svoje ruce a přidat si tak nějaký ten centimetr navíc. Nebo zkuste nějaký z námi navrhovaných vibrátorů. S nimi se každá ze všedních poloh promění v neotřelou jízdu!
Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): G-Vibe Anatomical Massager respektuje ženské potřeby. A jakoukoli klasickou polohu promění v tu netradiční, cena 1739 Kč. Když tření tělo na tělo, tak jedině s Lelo Nea! Křehkost a rafinovanost v jednom, cena 1949 KčFoto: Archiv firem

Foto: Sexshopik.cz

Bgood od značky B Swish patří mezi klasické a nejlevnější vibrátory vyrobené z lékařského silikonu, cena po slevě 890 KčFoto: Sexshopik.cz

Speciální bonus: „Pokud partner dospívá k orgasmu příliš dlouho, stáhněte mu předkožku směrem ke kořenu penisu a pevně kořen uchopte mezi ukazováček a palec. Partner samozřejmě neodpočívá, ale pohybuje se ve vás,“ radí Cox.

Žena nahoře

Obvykle si partner lehne na záda a žena si na něj obkročmo sedne. Většina milenek snadněji dosahuje orgasmu, pokud takto řádí na vrcholu. A protože mají obě ruce volné, mohou je využít ke stimulaci prsou a klitorisu.

Aktualizace:

  • Z klasické verze přejděte k té „těsnější“, prostě tělo na tělo. Ruce mu položte na úroveň hlavy, snižte těžiště těla a narovnejte nohy podél jeho trupu. Při pohybu se o něj budete doslova třít, úzký kontakt zvyšuje intimitu a váš klitoris je vystaven větší stimulaci.
  • Na vrcholu se pohybujte nahoru a dolů, přitom hýžděmi opisujte kruh. Také můžete zatlačit proti jeho penisu a simulovat pohyb houpání. Oproti standardům je to příjemná změna.

Speciální bonus:„Vybídněte partnera, aby vás chytil kolem pasu a zakloňte se dozadu. Stěny pochvy jistě na nějaký úhel zareagují,“ doporučuje Tracey Cox.

Psí poloha

Vy na všech čtyřech, on za vámi, penis stimuluje přední stranu pochvy, tedy místečko, kde máte bod G. Hluboké proniknutí předvídá doslova explozivní finále. Kdo by to neznal? Malým vylepšením však můžete dosáhnout na tu úplně nejvyšší metu…

Aktualizace:

  • Svěřte váhu svého těla loktům a vystrčte zadeček nahoru. Tato pozice naklání pánev dozadu a nahoru, což se může líbit jeho nenechavým rukám „šmátralkám“.
  • Pro nejhlubší zásun ze všech je třeba udělat jediné. Zatímco si hrajete na submisivního pejska, zvedněte jednu ze svých nohou a požádejte partnera, aby ji za stehno uchopil a přidržoval co nejblíže jeho boku. Snadná rada, velká účinnost!

Speciální bonus: „Místo kleku si lehněte na břicho a roztáhněte nohy. Partner si lehne na vás a vleže do vás začne pronikat, což nepřímo parádně stimuluje klitoris,“ říká Tracey Cox.

Někdy i s málem můžete zahrát lepší muziku než symfonický orchestr. A čím si klasiku obměňujete vy?

Reklama

Načítám