Hlavní obsah

Mobilní domy Marvel. Se soutěží o dům za korunu!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dům – sen o samostatném bydlení každého z nás. Tyto sny se dnes stávají realitou díky mobilním domům MARVEL.

Článek

Jsou určeny především pro mladé rodiny, jednotlivce, seniory. MARVEL mobilní domy vynikají svou finanční nenáročností.

Mobilní domy neboli mobilheimy jsou určeny k cenově dostupnému (trvalému, přechodnému či rekreačnímu) bydlení s komfortem dosahujícím úrovně klasických domů, resp. bytů. Díky variabilnosti provedení a možnosti výběru různých stupňů izolace jsou domy celoročně obyvatelné ve všech klimatických podmínkách. Podvozek vybavený koly zaručuje v případě potřeby okamžitou mobilitu – sezonní stěhování, prodej či pohyb v zátopové oblasti.

Praktické ukázky více než stovky mobilních domů můžete zhlédnout v prodejních centrech MARVEL v Rožnově pod Radhoštěm, Ostravě, Sadové u Hradce Králové nebo Mukařově (Praha-Východ). Je zde možnost vyzkoušet vše osobně, dokonce i přespání.

Výhody mobilních domů MARVEL:

  • nejlevnější řešení rekreačního, přechodného či trvalého bydlení na trhu
  • bez nutnosti stavebního povolení
  • rychlé bydlení (zpravidla do týdne)
  • standardní vybavení v ceně domu (nábytek, spotřebiče)
  • možnost přestavby na celoroční bydlení

Užití mobilních domů MARVEL:

  • Rekreační bydlení: Alternativa zahradních domků, chat či bungalovů, resp. nadstandardní úroveň bydlení v kempech nebo chatových osadách.
  • Přechodné bydlení: „Startovací“ bydlení pro mladé páry, studenty; řešení sociálního bydlení pro obecní úřady, bydlení v krizových situacích, povodně, ubytování pro zaměstnance, brigádníky, dělníky.
  • Trvalé bydlení: Zejména pro seniory či rozvedené, ale uplatnění mohou najít i mladé rodiny s dětmi.
  • Komerční užití: Jedná se především o mobilní kanceláře, podnikatelské prostory (prodejní stánky s vlastním sociálním zařízením), klubovny pro sportovní zařízení, možnost rozšíření hotelu či penzionu. Další využití je už na fantazii zákazníka.

MARVEL připravil na letošní jaro pro své zákazníky velkou soutěž s názvem MARVEL – DŮM ZA KORUNU! Je určena všem, kteří si v období od 1. 4. 2012 do 1. 7. 2012 zakoupí mobilní dům MARVEL a zúčastní se vědomostní soutěže.

Vzhledem ke skutečnosti, že se jedná o vědomostní soutěž, nikoli loterii, je šance na hlavní výhru – mobilní dům za 1 Kč – opravdu vysoká. Navíc výhru si zákazník vybírá sám; tedy mobilní dům podle SVÝCH představ, neboť na ten MARVEL (v případě výhry), poskytne slevu v plné výši jeho pořizovací ceny! Tedy až na 1 Kč.

Více se o této velké akci můžete dovědět na stránkách www.dumzakorunu.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám