Hlavní obsah

Móda: Bílá barva? Nezapomínejte na ni ani v zimě!

Foto: Marie Bartošová

Hrdinky naší dnešní módní story, modelka Karolína a… bílá barva!Foto: Marie Bartošová

Reklama

Ano, bílá je tou nejméně praktickou barvou na světě, jakmile jí ale propadnete, rázem zapomenete na všechny její neduhy. Stejně jako to udělali módní návrháři, kteří ji pasovali na trend číslo jedna!

Článek

Spousta žen si spojuje bílou výhradně s jarem a létem, faktem nicméně je, že je v posledních letech stále více vidět i během zimních měsíců. Neubere vám sice kila jako černá a je háklivá na každičkou nečistotu, na druhé straně je ale výrazná (září na dálku!) a neutrální (sluší jí naprosto všechny barvy) zároveň. Chcete si tuhle čistou barvu užít naplno? Nezůstávejte jen u jednoho kousku a oblečte se do ní od hlavy až… ke kotníkům!

V jednoduchosti je krása

Začněme pěkně od základu. Sněhově bílé kalhoty nemusíte s nástupem zimy rozhodně odepisovat, podpořit je naopak můžete příjemným svetříkem, ze kterého necháte vykukovat cíp košile (ano, klidně jen jeden). Klasika? Ano, ale nestárnoucí! Připojit doporučujeme i huňatý nákrčník, který je stylový a na zimu i velmi praktický.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: košile (Vero Moda, 749 Kč), svetr (Lindex, 299 Kč), kalhoty (F&F, 170 Kč), nákrčník (Promod, 549 Kč), boty (F&F, 799 Kč)Foto: Marie Bartošová

Vklouzněte do sukně

Dáváte přednost ženskosti? Vyzbrojte se áčkovou sukní. Pokud bude stejně jako ta naše spadat pod kolena, doplňte ji výhradně podpatky. Čistou sestavu se svetříkem můžete zpestřit výrazným náhrdelníkem.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: sukně (Zara, 1499 Kč), svetr (Camaieu, 799 Kč), boty (F&F, 799 Kč), čepice (Lindex, 399 Kč), náhrdelník (Zara, 999 Kč), kabelka (H&M, 399 Kč)Foto: Marie Bartošová

Šaty a „bikery“ fungují!

Že něco tak jemného, jako jsou bílé šaty s kabátkem, zasluhuje výhradně podpatky? Kdepak! Rebelský nádech jim dodají pohodlné biker boots a klobouk. Na formální akce to sice není, ale na party? Proč ne? I takovou podobu může mít něžná bílá!

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Mohito, 1199 Kč), kabát (Bershka, 1299 Kč), náušnice (Lindex, 299 Kč), kožené boty (Mango, 2599 Kč), kabelka (Lindex, 699 Kč), klobouk (Lindex, 599 Kč)Foto: Marie Bartošová

Huňatý trend pro odvážné

Pátráte po něčem nápadnějším? Letošní sezona patří i umělým kožešinám. Abyste ve všech těch chlupech nevypadaly jako Yetti, doplňte kožich úzkými kalhotami. Nadvládu bílé můžete rozbít botami s leopardím potiskem.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kalhoty (Mohito, 499 Kč), triko (Vero Moda, 399 Kč), umělý kožich (Bershka, 1899 Kč), boty (e-shop Nelly, 1560 Kč), náhrdelník s přívěskem (Lindex, 199 Kč), náhrdelník řetízkový (Lindex, 295 Kč)Foto: Marie Bartošová

Pochlapte se!

… a sem tam si vyrazte v pánsky střižených kalhotách a saku. Celkový dojem zjemníte pomocí krajkového topu, zapomenout byste neměly ani na podpatky. A mimochodem, všimly jste si, jak má sako zajímavě řešená ramena?

Foto: Marie Bartošová

Na foto: sako (Zara, 899 Kč), top (Pimkie, 349 Kč), kalhoty (Pimkie, 599 Kč), boty (Gate, 499 Kč)Foto: Marie Bartošová

Pozor! Stále sháníme čtenářky pro focení módy! Chcete si vyzkoušet nové trendy, líčení i roli modelky? Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám