Hlavní obsah

Kovbojský detail, který dokáže dát oblečení netradiční šmrnc: Pořiďte si halenku či sukni s třásněmi

Foto: Maria Markevich, Shutterstock.com

Foto: Maria Markevich, Shutterstock.com

Reklama

Skvělý detail, který se hodí na léto? Zkuste staré dobré třásně. Ovšem tentokrát trochu elegantněji než v kovbojském stylu. V naší galerii vám ukážeme, jak na to.

Článek

Třásně jsou neotřelým módním detailem, který je často spojován hlavně s westernovým a country stylem. A vzhledem k tomu, že třásně se letošní sezonu opět objevují v letních kolekcích běžných obchodů, ukážeme vám, že je můžete nosit rozhodně i jinak, aniž byste vypadaly jako kovbojky od krav. Zdobí především sukně, trička, halenky či bundy, ale třeba i kabelky.

S elegantním sakem

Dokonalý monochromatický outfit s jednoduchou sukní s třásněmi, doplněnou sakem z přírodního lnu, podtrhne také kabelka do ruky v tmavším přírodním odstínu, ale i sandálky zdobené mušlemi. Pokud byste měly problém s podpatkem, skvěle budou vypadat i pantofle do špičky zvané mules.

Foto: Archiv firmy

Midisukně s asymetrickými třásněmi, 1299 Kč, lněné sako, 1999 Kč, kabelka do ruky, 1999 Kč, sandálky s mušlemi, 1999 Kč, vše MangoFoto: Archiv firmy

Do práce

Chodíte do práce rády v džínách a košili či halence? Tuhle dvojici můžete v chladnějších ránech a večerech doplnit semišovou bundičkou s třásněmi. Rozhodně ji využijete i k maxišatům či minisukni. Bude také vhodným svrškem na cesty i do letadla.

Foto: Archiv firmy

Košile s potiskem, 699 Kč, bunda z imitace semiše, 1199 Kč, mom džíny, 699 Kč, pásek, 499 Kč, kožené boty, 1599 Kč, vše ZaraFoto: Archiv firmy

Na doma i dovolenou

Široké kalhoty jsou v kurzu a budou vám dělat skvělou společnost doma i na dovolené. Jsou pohodlné, ale zároveň šik. A když je doplníte touhle cool mikinou s třásněmi, rázem vytvoříte neotřelou variantu, ke které se hodí sandálky na podpatku, tenisky i pantofle.

Foto: Archiv firmy

Mikina s třásněmi Desigual, 4033 Kč, široké kalhoty Sisley, 1742 Kč, kožené sandály Steve Madden, 2289 Kč, vše prodává ModivoFoto: Archiv firmy

K vodě

Háčkovaný top a zavinovací sukně v cihlové barvě? Nadčasové kousky, které vám v létě udělají skvělou službu, a nejen na dovolené. Vypadají super dohromady, ale můžete je kombinovat i s ostatními věcmi z vašeho šatníku.

Foto: Archiv firmy

Háčkovaný top 499 Kč, zavinovací sukně, 899 Kč, espadrilky s koženým vrškem, 899 Kč, vše ReservedFoto: Archiv firmy

Na party

Čekají vás v brzké době večírky či společenské akce? Odložte vaše malé černé a trochu se odvažte. Letos jsou v kurzu minisukně, tak si vyberte nějakou zajímavou. Zkuste dát dohromady modrý satén s bílým denimem. Za nás dokonalost!

Foto: Archiv firmy

Džínová košile, 899 Kč, krátká sukně s třásněmi, 899 Kč, páskové sandálky na podpatku, 1599 Kč, vše MangoFoto: Archiv firmy

Na koncert

Léto bude plné hudebních festivalů a koncertů pod širým nebem, kde jistě využijete tričko s třásněmi. Bude pasovat k džínám i džínovým kraťasům, které doplňte robustními sandály.

Foto: Archiv firmy

Tričko River Island, 489 Kč, přechodná džínová bunda Carhartt Wip, 3349 Kč, džíny Pepe Jeans, 799 Kč, sandále Dr. Martens, 3249 Kč, vše prodává About YouFoto: Archiv firmy

V boho stylu

Rozverný a uvolněný bohémský styl se vyznačuje určitou rozevlátostí a uvolněností, což přesně vystihuje tato krémová halenka posetá třásněmi. Dokonalý look tvoří v kombinaci s krémovými džínami, které mohou být navíc ozdobené výšivkou. V téhle kombinaci budete zaručeně královnou všech letních festivalů či pikniků.

Foto: Archiv firmy

Halenka s tříčtvrtečními rukávy, 2099 Kč, džíny s květinovou výšivkou, 2099 Kč, oboje DesigualFoto: Archiv firmy

Z plus size kolekce

Kouskem, který najde vždy v létě ve vašem šatníku uplatnění, může být i kimono s třásněmi z plus size kolekce. Můžete ho přehodit pouze přes plavky, ale také vynést do města s džínami a bílým topem.

Foto: Archiv firmy

Bílý top, 499 Kč, halenkové kimono s třásněmi, 1599 Kč, skinny džíny, 1299 Kč, vše Ulla PopkenFoto: Archiv firmy

Zajímavým detailem ve vašich letních outfitech budou i výrazné náušnice.

Reklama

Načítám