Hlavní obsah

Outfity na letní party: Nebojte se odvázat!

Foto: Greta Blumajerová

Chystáte se do víru nočního života? Nebojte se při výběru oblečení odvázat!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Odvážné, stylové a za žádných okolností nudné! Právě takhle si představujeme ideální oblečení na party! Vidíte to podobně? Vydejte se s námi vstříc nočnímu životu a (módnímu) dobrodružství!

Článek

Při výběru večírkového oblečení se můžete více odvázat. Ukažte nohy, nazujte podpatky, blýskněte se ve flitrech nebo si pohrajte s doplňky. Noční bojovku jsme absolvovali s naší čtenářkou Valérií.

Tyl & kůže

Tip číslo jedna? Pohrajte si s kontrasty! Baví vás objemné tylové sukně? Jejich lehkost vyvažte drsnou kůží. K delší sukni jsou ideální saka nebo bundičky do pasu. Nezapomínejte také na doplňky. Stylistka zvolila výrazný náhrdelník s přívěsky a módní metalickou kabelku.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: sukně (The Item, 2100 Kč), triko (The Item, 1050 Kč), bunda (Mango, 2999 Kč), boty (Mango, 1499 Kč), kabelka (Mango, 799 Kč), náhrdelník (The Item, 1250 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Květiny ve vlasech

Doplňky nemusí mít jen podobu šperků, vyzdobit si můžete i vlasy. Nechybí-li vám odvaha, pořiďte si hit sezony – květinový věnec. Na rozpuštěných vlasech vypadá krásně. Růžové šaty odpovídají letošnímu přestřiženému trendu, doladit je můžete pomocí zlatých doplňků.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: šaty (Topshop, 1999 Kč), věnec (Claire´s, 359 Kč/kus), boty (Mango, 1499 Kč), kabelka (Mohito, 599 Kč), náramek (Claire´s, 269 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Foto: archiv firem

Zalíbil se vám trend květinových věnců? Tady jsou tipy na tři krásné kousky!Foto: archiv firem

Oslepující materiály

Zaměřit se doporučujeme také na flitry a kovové odlesky, které s příchodem večera pořádně ožívají. Chcete se blýskat při každičkém pohybu? Porozhlédněte se po flitry zdobené bundičce nebo sukni. Decentnější variantou jsou metalické boty nebo psaníčko.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: sukně (H&M, 799 Kč), top (Marks & Spencer, 899 Kč), bunda (Liu Jo, 6000 Kč), boty (Guess, 4590 Kč), doplněk ve vlasech (Claire´s, 419 Kč), psaníčko (H&M, 899 Kč), prsten (Mango, 599 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Efektní šaty

Odvážné a nepřehlédnutelné. Takové jsou krátké stříbrné šaty, do kterých jsme oblékli Valérii. Máte-li podobně štíhlou postavu a dlouhé nohy, směle do nich. Dekolt stylistka ozdobila nápadným vrstveným náhrdelníkem.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: šaty (Topshop, 2460 Kč), boty (Guess, 4850 Kč), cardigan (Mohito, 449 Kč), náhrdelník (The Item, 1250 Kč), prsten (H&M, 299 Kč/set)Foto: Greta Blumajerová

Foto: archiv firem

S botami na podpatku míváme jeden problém – nedokážeme si vybrat jen jedny. Které se líbí vám?Foto: archiv firem

Šortkový overal

Super tipem (nejen) na party je i šortkový overal. Černá varianta je variabilní a bude se vám snadno kombinovat. Stylistka přes něj přehodila sněhově bílý kabátek a celek kontrastně doplnila kotníčkovými botami bez podpatku. Skvěle ale budou vypadat i klasické lodičky nebo sandálky.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: overal (Topshop, 1999 Kč), kabátek (The Item, Yasuko Naga, 5850 Kč), psaníčko (Mohito, 599 Kč), náhrdelník (Claire´s, 359 Kč), boty (Liu Jo, 10 200 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Chcete se stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám