Hlavní obsah

(Módní) předpověď na červen. Které oblečení a doplňky se budou nosit?

Foto: Eva Malúšová

Na které kousky se vyplatí v červnu zaměřit?Foto: Eva Malúšová

Reklama

Jaké nás v nadcházejících týdnech čeká počasí, se zatím můžeme jen domnívat. Ohledně jedné předpovědi ale nemáme absolutně žádné pochybnosti. Víme, co se bude v červnu nosit nejvíce.

Článek

Stejně jako každý měsíc jsme vyslali stylistku na módní průzkum. Cíl je jasný – objevit ty nejzajímavější a nejstylovější kusy, které jsou momentálně k dostání. Které skončí na vašem wish listu?

Nápadité potisky

Je úplně jedno, jestli se přikloníte ke květinám, geometrickým tvarům nebo mišmaši, který vidíte na modelčině sukni. V této sezoně se nosí potisky všeho druhu. Vysoce módní záležitostí je i bunda v bomber stylu, která vám poslouží jako pojistka pro chladnější rána a večery.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: top (Calvin Klein Jeans, 2799 Kč), bomber (Topshop, 1999 Kč), hedvábná sukně (Van Graaf, 4999 Kč), boty (Bugatti, Answear, 1999 Kč), kabelka (Baťa, 1099 Kč)Foto: Eva Malúšová

Objevte ty pravé

Samozřejmě je řeč o šatech. Až si půjdete nějaké vyzkoušet, zaměřte se na výrazné barvy a neotřelý střih. Šaty se navíc hodí i pro dny, kdy se vám nechce nad oblečením zdlouhavě přemýšlet.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Simple, Answear, 5699 Kč), náhrdelník (Topshop, 199 Kč), boty (Baťa, 799 Kč), sluneční brýle (Komono, Answear, 1290 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Sluneční brýle patří do základní letní výbavy!Foto: archiv firem

Nové využití pro džíny

Pokud máte v šatníku alespoň jedny úzké džíny, zkuste je zkombinovat s tunikou nebo volnějšími šaty. Metalická tunika, kterou oblékla modelka, má vysoké rozparky na bocích a při chůzi tak příjemně vlaje. Nedivte se, až zpozorujete, že v ní nebezpečně přidáváte do kroku.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: tunika (Zara, 799 Kč), džíny (Van Graaf, 1299 Kč), boty (Melissa, Answear, 2299 Kč), batoh (Guess Jeans, Answear, 3999 Kč), náušnice (Topshop, 299 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Náušnice dotáhnou váš look k dokonalosti. Které si vyberete?Foto: archiv firem

Košile nás baví!

A to v jakékoli podobě. Pokud jich už doma pár máte, přejděte k jejich prodloužené verzi – košilovým šatům. Jsou neuvěřitelně pohodlné a nevyžadují podpatky. Obout k nim můžete módní platformu, ale i polobotky nebo sandálky. Na šatech níže je zajímavé i zauzlování v pase, které má napodobit způsob, jakým se uvazovaly košile (zejména flanelky) dříve.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: košilové šaty (Gant, 9399 Kč), boty (Mango, 2299 Kč), prsteny (Lindex, 249 Kč/set), kabelka (Lindex, 599 Kč)Foto: Eva Malúšová

Pyžamový trend jinak

Necítíte se na volné, rádoby pyžamové kalhoty? Aktuální trend, inspirovaný nočními úbory, můžete pojmout i takto! Pozorně si prohlédněte potisk kompletu – není vám povědomý? Přitom jde o „slušňáckou“ hedvábnou košili a sukni.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: hedvábná košile (Gant, 4299 Kč), hedvábná sukně (Gant, 4799 Kč), náhrdelník (Topshop, 299 Kč), boty (Gant, 1699 Kč)Foto: Eva Malúšová

Udělejte si pohodlí

…a pořiďte si volný overal. Stylistka Veronika vybrala ten v safari stylu a doplnila ho netradičně blýskavými botami a kabelkou. Co říkáte na tohle atypické spojení?

Foto: Eva Malúšová

Na foto: overal s páskem (Van Graaf, 4999 Kč), boty (Baťa, 1199 Kč), kabelka (Van Graaf, 2499 Kč)Foto: Eva Malúšová

Ukažte ramena

Nebojte se nechat šaty o kousek spadnout. Odhalená ramena jsou jedním z největších hitů sezony a v kombinaci s krajkou jim absolutně nejde odolat. Nezapomeňte také, že šaty nemusíte nosit jen v kombinaci s podpatky. Elegantně působí i boty, směřující do špičky.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Vila, Answear, 1299 Kč), boty (Salamander, 4990 Kč), náramek (Topshop, 199 Kč), psaníčko (Gant, 2199 Kč)Foto: Eva Malúšová

Která sestava u vás nejvíce zabodovala? Napište nám!

Reklama

Načítám