Hlavní obsah

Módní výbava pro letní dovolenou

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také už zoufale odpočítáváte dny do začátku své vytoužené dovolené? Ať už zakotvíte u českých rybníků a přehrad nebo se budete brouzdat po plážích v zahraničí, bez té správné letní výbavy se neobejdete. Co by ve vašem šatníku nemělo chybět?

Článek

Základním kamenem každé letní dovolené jsou samozřejmě hlavně plavky. Jejich výběr ale bývá pro většinu žen spíše noční můrou než potěšením. Často totiž nemohou narazit na správný typ plavek. U značky Halens ale objevíte všechny možné střihy a styly, ze kterých si rozhodně vyberete. Pojďte se kouknout na www.halens.cz!

Oslňujte v barevných plavkách

Nedáte dopustit na klasické dvoudílné bikiny? Pokud fandíte sportovnějšímu střihu, budou se vám líbit bledě modré plavky s kalhotkami ve stylu Bond girl. Ty navíc budou lichotit i dámám s oblejšími tvary. Pokud jste naopak „tintítka“, pořiďte si plavky s volánky, které opticky přidají na objemu.

Při výběru plavek se rozhodně nebojte barev, na opálené pokožce krásně vyniknou

Tankiny zakryjí povolené bříško

Máte z dvoudílných plavek hrůzu, ale zároveň se vám nechce do těch celkových? Vsaďte na tankiny. Břicho a boky schovají a stáhnou. Když se navíc budete povalovat na dece, můžete si horní díl jednoduše vyhrnout a bříško si opálit. Kalhotky můžete volit buď více vykrojené, nebo nohavičkové. Pokud nemáte velká prsa, zvažte také horní díl bez ramínek.

Chcete zakamuflovat povolené bříško? Pomohou vám tankiny

Když nedáte dopustit na klasiku

Dáváte přednost nadčasovosti? Nic nezkazíte chytře střiženými, černými bikinami, které se budou krásně vyjímat hlavně na bronzové pokožce. Baví vás vzory? A co třeba dvoudílné plavky jednoduchého střihu s dezénem zebry? Stále ve hře jsou také horizontální pruhy, a to nejen v námořnickém, modrobílém provedení.

Na své si přijdou i milovnice černobílé klasiky

Další „must have“? Topy a pohodlné šaty!

Plavky vybrané? Výborně, jedeme dál! Do kufru musíte rozhodně přihodit nějaké letní topy (co třeba ten na jedno rameno?) a určitě také letní šaty. Na procházku po pláži se vám budou hodit delší barevné šaty, dáváte-li přednost rozevlátým kratším šatům, prostudujte růžové vpravo.

Bez svůdných topů a lehkých šatů se v létě neobejdete

Doplňky pro vyladěný styl

Podceňovat byste neměly ani sílu doplňků, na váš seznam nezbytností si nezapomeňte připsat sluneční brýle, klobouk, velkou plážovou tašku a stylové žabky, ve kterých se budete moct procházet po promenádě. Hodit se vám bude také set náramků a náhrdelník, kterými doladíte váš outfit. Přibalit můžete také lehký šátek, když bude večer foukat, jistě ho užijete.

Nezapomeňte alespoň na základní výbavu doplňků

Stačí výraznější náramek, stylové brýle nebo klobouk, a budete za hvězdu

Tak co, už jste si u nás vybraly?

Reklama

Související témata:

Načítám