Hlavní obsah

Mrazivá vášeň! Co všechno v posteli dokáže kostka ledu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Existuje asi 15 různých druhů, plave na vodě a může i hořet. Led je vůbec neobyčejná věc. Jak jeho úžasné vlastnosti můžete využít v milostném životě? Tohle od masážních krémů či lubrikačních gelů nečekejte!

Článek

Počasí si s námi o letošních prázdninách trochu hraje. Ukrutná tepla střídají ochlazení a déšť, často bývá až neskutečné dusno. Nemusí to být jen na škodu. Vlastně se jedná o ideální příležitost, jak využijete led v posteli. Tahle univerzální a vděčná erotická pomůcka zastane neskutečně mnoho! Kdo na ni nedá dopustit? Třeba celosvětově známá expertka na bondáž, americká antropoložka, návrhářka šperků celebrit a zároveň chlípnice Betony Vernon.

Nízkorozpočtová zábava

Tvrdí, že budete-li vlahou pokožku vzrušeného miláčka stimulovat kouskem ledu, vyvoláte u něj podobné psychofyziologické reakce jako při intenzivních vjemech, jež se dostavují při hře s horkým voskem. „Vlastně rozhodně není od věci oba typy stimulace střídat, protože vývoj seance tak bude ještě více strhující,“ doporučuje ve své Budoárové bibli. Jak dodává, ledem můžete erotizovat všechny části těla včetně těch, jež jsou porostlé chloupky.

Počítejte však s tím, že co se oblastí ležících nad linií krku týče, budou na svůdnou ledovou torturu pozitivně reagovat pouze rty a ústa. Bradavky se vztyčí do pozoru, ale pro penis a klitoris platí, že se mrazivé rozkoše spíš „leknou“, pokud se tedy s ledem nesetkají jen tak letmo.

Foto: Profimedia.cz

Ledová masáž během milování vás ještě víc rozpálíFoto: Profimedia.cz

Z dobrého ještě lepší?

„Zchlazující účinek ledu lze skvěle využít ve chvílích, kdy muž surfuje po vrcholu orgasmické vlny. Na tento typ stimulace, respektive na její střídání s jakýmkoli jiným vjemem, který jej opětovně rozehřeje a ztopoří, bude stejně dobře reagovat i klitoris. Jakmile mrazení ustane, příslušná oblast se prudce prokrví a osvěží, díky čemuž bude dychtit po odměně v podobě dalšího kontaktu,“ zdůrazňuje Betony Vernon. No a tím může být kontakt orální.

Jakmile při stimulaci ústy přidržíte mezi rty kostku ledu, nejprve se partner trochu „stáhne“, nicméně sotva se led rozpustí, zaplaví ho vlna ještě větší slasti. Podle Betony Vernon jeho pokožka bude dvojnásob citlivá vůči teplému doteku. Celé je to o vystupňování očekávání.

Když ledy tají

„Vzrušující mrazení vyvolá i vložení ledu do vaginy, přičemž kostku musíte nejprve olízat, abyste ohladili její hrany. Do análního otvoru led raději nezavádějte, s největší pravděpodobností byste tím způsobili nepříjemné stažení jeho tkání,“ ještě upozorňuje odbornice.

A tip na opravdu „nedýchatelné“, horké dny? Místo předehry nebo dohry zvolte ledovou masáž. Do velké mísy si připravte pár kousků ledu, zalejte je studenou vodou a ponořte do ní malý ručník. Poté vybídněte milence, aby se položil, a vlhkým ručníkem mu třete celé tělo od hlavy až k patě, přičemž přebytečnou vodu ihned otírejte suchým ručníkem.

„Ledová masáž přitáhne krev k povrchu těla, partner si díky tomu uchová svěžest a bude znovu přístupný hřejivým dotekům,“ uzavírá Betony Vernon. Co dalšího můžete zkusit? Kostkou ledu kreslete na jeho tělo obrázky, vzorce, písmenka…

Krátce před partnerovým orgasmem jej trochu zabrzděte – ledem. Tím totiž můžete prodloužit jeho výdrž, což vede ke zvýšenému stavu sexuálního vzrušení. Stačí jen dotknout se ledovou kostkou penisu, přejet jí po jeho zádech, vsunout mu ji do úst. Vyzkoušíte tenhle tip losangeleské expertky na vztahy Talie Wagner? Pokud ne, třeba přijdete na vlastní způsob, jak vášně dočasně „zmrazíte“.

Už jste při erotických hrátkách led vyzkoušeli? A jak to dopadlo? 

Související témata:

Načítám