Hlavní obsah

Muži přiznali, co v sexu milují!

Foto: Thinkstock

Prozradíme vám, po čem muži šílí!Foto: Thinkstock

Reklama

„Co máš v sexu rád?" to byla otázka, kterou jsem tentokrát položila mužům, a podotýkám, že mužům všech věkových kategorií. Nejsme sice otrokyně, abychom stále plnily sny našich drahých poloviček, ale nezaškodí podívat se na milování jejich optikou. Vítejte ve světě pánských představ o sexu. Tyhle praktiky milují!

Článek

Většina z oslovených mužů se nejprve oháněla uspokojením partnerky. Ale co si budeme namlouvat, když pak sedí s partou kamarádů, padají výrazy, které by se mnohé z nás styděly jen vyslovit. Nej praktiky, které muži milují, nejsou nijak objevné, ale vždy záleží na tom, jak je provádíte. Inspirujte se...

5. místo – Vášnivá kovbojka

Častou odpovědí byla poloha na koníčka. Žena si prý v tu chvíli reguluje tempo a muž má na ni dobrý výhled. Volné ruce mu pak dávají další možnosti. „Miluju, když si mě přítelkyně osedlá. Ideálně když sedí nade mnou v podřepu. Můžu se dívat na její houpající se vnady a rukama laskat celé tělo,“ tvrdí Honza (29). Mužům dělá také dobře, když se občas kouknete, jak do sebe vzájemně zapadáte. Zkuste se při tom předklonit a natáhnout nohy. Budete se tak muže dotýkat celým tělem. Moc pohybu vám to nedovolí, ale je to prý sexy.

4. místo – Na místě záleží!

Bramborovou medaili si vysloužily vlastně všechny praktiky. Nešlo ani tak o způsob, jak k sexu dojde, ale o místo a moment překvapení. Muži milují nečekané akce. Dokonce i ti zarytí klasici, kteří se neradi někde před někým vystavují a sex na veřejnosti považují za nevhodnou zhýralost. Chce to správné načasování a vhodné místo a bude o tom ještě dlouho vyprávět. „Cestou z výletu mi Irena navrhla sex v autě na jedné lesní cestě. Úžasný nápad,” popisuje Marek (45). Překvapit ho můžete třeba v sauně. „Byli jsme spolu v sauně a Magda ležela na břiše a třela se o mou ruku, kterou si nenápadně strčila pod sebe. Bylo to neuvěřitelně vzrušující,“ svěřuje se Petr (39). V zimě je výběr lokalit omezený. Co zkusit převlékací kabinku?

Foto: Thinkstock

Jen ho nechte, ať se chvíli dívá!Foto: Thinkstock

3. místo – Koukám ti na záda!

Třetí příčku obsadilo milování zezadu. Muži při něm mají otevřený pohled na penis zasunující se do partnerky, cítí se nadřazeně a mohou nás ovládat. I to se dá okořenit dalšími vychytávkami. Zkuste se při tom v jednu chvíli ohlédnout a podívat se mu do očí. To většinu chlapů dostane. Sledovat ho můžete i v zrcadle. „Milovali jsme se zezadu před zrcadlem a ona popadla mobilní telefon a začala nás přes to zrcadlo fotit. Bylo to neuvěřitelně vzrušující,“ vypráví Jirka (37). Když to na vás přijde, stačí jen vyšpulit zadeček. „Moje žena mě rajcuje tím, že při uklízení chodí po domě jen v prádle nebo v sukni bez kalhotek. Vždycky, když na mě vykoukne ten její super zadek, neudržím se,“ říká Standa (30). Další oblíbené praktiky najdete zde.

2. místo – Šmírující mlsný kocour

Pomalu se dostáváme do finále. Až na výjimky se muži nezapomněli zmínit o ženské autoerotice. Pánové mají rádi uvolněné ženy, které neřeší nedokonalosti a kilogramy navíc. „Miluji, když si to začne sama dělat. Může mi klidně pomáhat. Strašně rád se na to koukám a užívám si její spontánnost,“ říká Aleš (28). Spojte to klidně s předehrou. Postačí si ve vaně zničehonic namířit sprchu mezi stehna a nechat ho, ať se na to dívá. Určitě vás nenechá dotáhnout akci až do konce! Na pomoc si můžete vzít i vibrátor. I když někteří muži s ním mají problém a vnímají ho jako konkurenci. V takovém případě mu můžete předvést představení třeba s okurkou. Zkuste při tom ukázku navlékání kondomu, při které si můžete pomoci i pusou.

1. místo – Vášnivé splynutí s ústy

Jednoznačně nejoblíbenější praktikou je orální sex. A to oboustranný. Když se ovšem rozhodnete pustit do laskání jeho chlouby, nezapomeňte to dotáhnout až do konce. Bez finiše by to pro pány byla jen poloviční slast. Potěší je i jakékoli náznaky. „Když je Jana hodně vzrušená, začne mi cucat prsty. Představuju si u toho, že mi olizuje penis, a to mě rajcuje,” přiznává se Karel (22). Stejně tak se na to muži rádi dívají. Slast mu navodíte, když budete prodlužovat napětí. Olizujte mu špičkou jazyka penis tak dlouho, dokud nebude sténat vzrušením. „Nemusíte mu ho sát ani moc silně, ani moc rychle. Nechte pusu úplně uvolněnou a zlehka po něm klouzejte rty nahoru a dolů," radí Adam (35). Petr (45) zase doporučuje při laskání pánského přirození vzít ho mezi dlaně a třít s nimi, jako by vám byla zima. Další varianty najdete zde.

Podtrženo, sečteno: Ideální sexuální bohyně je otevřená, trochu vulgární a vynalézavá, miluje orální sex, nebojí se rozdat si to na veřejnosti a vždycky má v záloze nějaké to překvapení. Tak co, už víte, co tomu vašemu udělá dobře?

Reklama

Související témata:

Načítám