Hlavní obsah

Muži vzkazují ženám: Tohle je trapné!

Foto: Thinkstock

Muži občas nechápavě přihlížejí ženským výstřelkůmFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co se mužům líbí a co naopak nesnášejí? Co je podle nich největší trapas, kterého se ženy mohou dopustit? Jsou to drobnosti, které ženy buď nevnímají, nebo dokonce považují za sexy! Učinili jsme malý průzkum mezi muži a tohle je pět věcí, které fakt na ženách nemusí!

Článek

Opilost, vulgární výrazy, zbytečná obhroublost a podobně. To jsou věci, které ženám nesluší, a všichni to ví. Ale existují i drobnůstky, které muže popuzují, nelíbí se jim, jednoduše je vytáčejí. Které to jsou? Přečtěte si názory několika mužů, kteří nám prozradili, co je zaručeně odpuzuje.

Leskem na rty šetřete!

Smyslné lesknoucí se rty vypadají skvěle. Minimálně na všech těch modelkách, co se na vás usmívají z reklam na rtěnky a lesky na rty. Ano, je to sexy, ale jak se zdá, tak ne vždy.

Jiří (36 let): „Samozřejmě se mi líbí, když má žena nalíčené rty, ale fakt nesnáším tuny lesku na rty. Zafouká vítr, jí se na rty přilepí vlasy, když mluví, tak se jí rty lepí k sobě, když mi dá pusu, přilepí se na mě, prostě hrůza. Je to jak lepidlo, akorát voňavé. Nechápu, proč si ženy myslí, že ulepená pusa je sexy.“

Podpatky jen pro někoho

Boty na jehlových podpatcích jsou sexy! O tom není žádných pochyb, takové boty sluší snad každé ženě. Uberou kila, prodlouží postavu i nohy, jednoduše jsou k ženské siluetě velmi lichotivé. Ale pozor, musí se na nich umět chodit!

Foto: Thinkstock

Pro muže je pohled na ženu potácející se na podpatkách důvodem ke smíchu, nikoliv k pláčiFoto: Thinkstock

Pavel (33 let): „Já miluji boty na podpatcích, fakt jo. Ale jen, když je žena umí nosit. Modely, kdy jde holčina, šmajdá na těch podpatcích, každou chvíli zakopne, kouká jen na zem, protože musí dávat pozor, kam šlape, to je k popukání. To nevím, jestli se jí smát, nebo nad ní plakat. A když k tomu má otrhaný džíny a sepraný tričko, to je už naprostý úlet!“

Tip redakce: Líbí se vám boty na jehlách, ale neudržíte na nich balanc? Možná vám pomůže náš článek Naučíme vás chodit na podpatcích!.

Chlapy před chlapy nepomlouvejte

Říká se „o mrtvých jen dobře“ a nejspíš to platí i o bývalých partnerech. Jakkoli strašný váš ex byl, před jinými muži o tom nemluvte. Vyvolává to v nich strach a nepříjemné pocity.

Petr (29 let): „Vždycky doslova šílím, když slyším, jak nějaká holka pomlouvá svého současného nebo bývalého přítele. Byl blbej, nic nedělal, nebo toho naopak dělal moc, nerozuměl jí a já nevím co. Když k tomu přibudou i vulgární výrazy, chce se mi zvracet. Sakra, to, s kým chodila, je přece i její vizitka. A navíc představa, že bych si s takovou slečnou třeba něco začal, nevyšlo to, a ona pak takhle mluvila o mně, díky nechci.“

Foto: Thinkstock

Přílišné líčení muže spíš odradí, ale jejich pozornost přitáhne určitěFoto: Thinkstock

Nebojte se jídla

Štíhlá postava je samozřejmě fajn, ale fňukat nad jídlem, počítat před číšníkem v restauraci kalorie jednotlivých pokrmů, vzdychat a nakonec si objednat sodovku, není zcela ideální. Tedy alespoň z pohledu mužů.

Michal (31 let): „Nesnáším, když holka pořád řeší jídlo. Když ji zvu na večeři, tak mám na mysli, že se vážně najíme, a ne že bude vzdychat nad jídelním lístkem, pak si objedná mrkvový salát a po chvíli bude opět vzdychat, jak je přejedená. Protože to jí fakt nevěřím. Nikdo na světě se nepřejí z mrkve a pár koleček okurky. Buď má rovnou říct, že na večeři nechce, protože drží dietu, anebo jít, dát si jídlo, vychutnat si ho a druhý den si jít třeba zaběhat, aby tedy ty kalorie šly pryč. Ale vzdychací divadélko mě vážně vytáčí.“

Pozor na hrátky s nehty

Upravené ruce, manikúra a krásný lak na nehtech, to je paráda. Vypadá to skvěle, ale jak se zdá, i upravené nehty mohou muže rozčilovat.

Jan (27 let): „Fakt se můžu zbláznit smíchy, když vidím slečny, jak si neustále pohrávají s nehty, prohlížejí si svůj dokonalý lak, dotýkají se rtů a všech možných předmětů, jen aby ty ruce byly co nejvíc vidět. Je to tak strašně nepřirozené, že bych je nejradši přes ty ruce plesknul. A teda úplně nejhorší je pravý opak toho, tedy když si holka okusuje nehty, nebo má oloupaný lak, to je odporné.“

Tip redakce: Toužíte po krásných nehtech, které si zvládnete vytvořit doma? Neplaťte za drahé nehty v salonu. Zkuste naše tipy!.

Co říkáte? A co naopak nesnášíte vy na mužích?

Reklama

Související témata:

Načítám