Hlavní obsah

Na co chlap? Nejslavnější výroky známých žen o vztazích s muži

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jsou úspěšné, jsou krásné, jsou bohaté. To jim ale rozhodně nezajistí pravou lásku na celý život, a tak i tyto slavné ženy musí bojovat se srdečními záležitostmi, stejně jako my ostatní. Podívejte se, co tyto krásky řekly o vztazích.

Článek

Každá z nás někdy byla aspoň chvíli sama. A každá z nás alespoň chvíli nenáviděla všechny muže na světě. Nicméně i toto jsou důležité okamžiky v životech, které nám mohou dopřát určitý nadhled nad celou situací. Navíc mohou pomoci při hledání lásky k sobě samé. A to je důležité. Jsme na světě kvůli sobě, nikoliv kvůli těm druhým. Je dobré si to občas uvědomit.

Rihanna (30)

„Muži potřebují pozornost. Ta pak živí jejich ega, která s každým dalším rokem rostou a rostou. Já jim to ale nedopřeji. Místo toho pozornost věnuji rodině, práci, ale rozhodně teď žádnou nedám chlapovi,“ řekla v říjnu 2015 pro magazín „T“, který vychází jako příloha „The New York Times“. Tehdy neměla zpěvačka žádného stálého dlouhodobého partnera, ale sama rozhodně nebyla.

Foto: Profimedia.cz

Rihanna si před téměř deseti lety prožila dost bouřlivý vztah se zpěvákem Chrisem Brownem, který ji bilFoto: Profimedia.cz

Taylor Swift (28)

„Být sám neznamená to samé, jako být osamělý. Ráda dělám věci, kterými vlastně oslavuji, že jsem single. Jako třeba, že si jdu koupit hezkou vonnou svíčku a doma si ji pak zapálím, ztlumím světla, k tomu si pustím nějaké hezké písničky. Pokud nemáte pocit, že jakmile jste v pátek večer doma, je to jistě jen z důvodu nějaké nakažlivé choroby, ale umíte si tu chvilku užít, není to vůbec špatné!“ řekla v magazínu Seventeen v roce 2013.

Foto: Profimedia.cz

Taylor Swift si dokáže užít okamžiky, kdy je sama a má čas jen sama pro sebe Foto: Profimedia.cz

Katy Perry (33)

„Naučila jsem se, že ačkoliv žiji v moderní pohádce, neznamená to, že abych došla ke šťastnému konci, potřebuji k tomu prince Krasoně. Na tom konci totiž musím být šťastná hlavně já,“ svěřila se zpěvačka magazínu Daily Record v roce 2012, když se rozváděla s Russellem Brandem (42).

Foto: Profimedia.cz

Před šesti lety se Katy Perry rozváděla s Russelem Brandem a jejich konec byl dost sledovánFoto: Profimedia.cz

Halle Berry (51)

„Muž je pro mě něco jako třešnička na dortu. Ale ten dort, to jsem já. A vlastně na tom všem je nejlepší ten dort, i když zrovna na sobě nemá tu sladkou třešničku.“ Tento výrok Halle Berry dnes už zlidověl. Herečka si prošla několika nepovedenými vztahy, byla třikrát vdaná a v současné době je podle všeho sama.

Foto: Profimedia.cz

Halle Berry také nemá úplně štěstí na vztahy, podle všeho je nyní opět sama Foto: Profimedia.cz

 Eva Longoria (42)

„Nejsem sama. Jsem přece se sebou. A já jsem skvělá!“ řekla herečka Eva Longoria pro magazín People v roce 2015. Teď čeká své první miminko s manželem Josém Bastónem (49), tak věříme, že i v této životní roli bude skvělá.

Foto: Profimedia.cz

Eva Longoria ve svých dvaačtyřiceti letech čeká první dítě, a to s manželem José Bastónem, který má už čtyři děti z předchozích vztahů Foto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston (49)

„Ženy si čím dál tím více uvědomují, že se nemusí s mužem vázat jen proto, aby měly děti. Časy se změnily a je úžasné, že dnes máme mnohem více možností rozhodovat se, co skutečně chceme,“ řekla Jennifer v roce 2010, když uváděla nový film „Záměna“, ve kterém se rozhodne otěhotnět s pomocí dárce spermatu. I v reálném životě zastává herečka podobný názor. Před dvěma lety řekla, že to, že nemá děti, ještě neznamená, že by se jako žena měla cítit neúplná.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston nikdy neměla pocit, že by jejím hlavním úkolem jakožto ženy bylo plodit děti. V současné době je opět sama Foto: Profimedia.cz

Penélope Cruz (43)

„Myslím, že je dobře, když se teď nebudu chvíli s nikým vázat. A to jen kvůli mně samotné. Nebyla jsem sama delší dobu a podle mě je to důležité, abych věděla, že nejde o nic hrozného a zbavila se tak toho strachu,“ řekla před více než sedmnácti lety herečka Penélope Cruz pro The Guardian. Od roku 2010 je vdaná za Javiera Bardema (49).

Foto: Profimedia.cz

Penélope Cruz je osm let vdaná za herce Javiera Bardema. Prošla si ale i obdobím, kdy byla single Foto: Profimedia.cz

A co vy? Dokážete z období bez partnera vytěžit maximum radosti a svobody?

Reklama

Související témata:

Načítám