Hlavní obsah

Hádky, bitky, žaloby: Které celebrity se navzájem nemohou vystát?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Není člověk ten, aby se zalíbil lidem všem, praví české rčení. Každý z nás se někdy setkal s někým, s kým si úplně „nesedl“. O to horší je, když se s člověkem, se kterým si nerozumíte, musíte stýkat i nadále. A svět showbyznysu je zrovna v tomto směru dost malý rybníček.

Článek

Jestli je něco, čeho bude v Hollywoodu vždycky dostatek, pak je to ego. Špatné je, když se při práci sejdou ega tak velká, že se spolu nevejdou na plac. Takovou zkušenost má přitom mnoho herců: mají své rivaly, o kterých se nevyjadřují příliš lichotivě, v některých případech dokonce odmítli hrát ve stejném filmu.

Tom Hardy a Charlize Theron

Snímek „Šílený Max: Zběsilá cesta“ (2015) byl sice kasovní trhák velmi dobře přijatý kritikou, ale to ještě neznamená, že natáčení probíhalo jako na drátkách. Hlavní hvězdy filmu, Charlize Theron (42) a Tom Hardy (40), si příliš do noty nepadly. Charlize se nebála v rozhovorech přiznat, že s kolegou dost bojovala. A to nejen ve filmu, kde jim to přikazovaly role, ale i v reálu – ani tam se prostě nesnesli. To potvrdil i režisér George Miller (72). Nicméně to, že si o sobě nemyslí úplně ty nejlepší věci, ještě neznamená, že by si toho druhého nevážili po profesní stránce a neprojevovali si vzájemně respekt, dodala později herečka.

Foto: Profimedia.cz

Tom Hardy a Charlize Theron spolu hráli ve filmu „Šílený Max: Zběsilá cesta“Foto: Profimedia.cz

Nicki Minaj a Mariah Carey

V roce 2013 bylo v porotě pěvecké soutěže „American Idol“ poměrně dusno. Kromě Keitha Urbana (50) a Randyho Jacksona (61) v ní usedly i Nicki Minaj (34) a Mariah Carey (47) a obě velmi brzo začaly sršet oheň. Zpěvačky se častovaly sprostými nadávkami a rozhodně se nebály jít pro urážky daleko. Mariah Carey později v rozhovoru řekla, že to bylo, jako kdybyste do práce chodili do pekla a museli spolupracovat se Satanem. Nicki Minaj se zase nechala slyšet, že kdyby u sebe měla pistoli, tak by kolegyni nejraději zastřelila. Ačkoliv se během přímých přenosů snažily držet, Keith Urban uvedl, že si mezi těmi ženštinami připadal tak trochu jako OSN při mírových jednáních.

Foto: Profimedia.cz

Mariah Carey a Nicky Minaj se nemůžou vystát. K Randymu Jacksonovi, dalšímu porotci soutěže „American Idol“, se ale vinou obě dvě Foto: Profimedia.cz

George Clooney a David O. Russell

Zatímco boje mezi ženami se odehrávají v drtivé většině ústně, muži pro ránu nejdou daleko. Jako v případe herce George Clooneyho (56) a režiséra Davida O. Russella (59). Režisér se, podle všeho, dokáže velmi rychle naštvat, což přiznává spousta lidí, kteří s ním někdy pracovali. Jenže když při natáčení filmu „Tři králové“ (1999) údajně velmi ostře nadával štábu a fyzicky napadl komparzistu, došla herci trpělivost a postavil se na stranu poškozených. Celý spor skončil rvačkou, kterou Russell vyprovokoval. Později herec řekl, že by s Russellem už nechtěl pracovat ani za dvacet milionů dolarů.

Foto: Profimedia.cz

George Clooney a David O. Russell, herec a režisér, se během natáčení popraliFoto: Profimedia.cz

James Franco a Tyrese Gibson

Zpěvák a herec Tyrese Gibson (38) se nechal slyšet, že už by se znovu nechtěl na place potkat s hercem Jamesem Francem (39), se kterým spolupracoval v roce 2006 na filmu „Annapolis“. Podle Gibsona je totiž Franco hrubý a zbytečně vulgární, navíc ho prý fyzicky napadl, pokud se to tak dá říct. Při zkoušce jedné scény, kde spolu mají herci boxovat, udeřil Franco Gibsona skutečně, nikoliv pouze jen jako v rámci tréninku. Tyrese Gibson je přesvědčen, že ani James Franco se s ním už nikdy nebude chtít potkat před kamerou. Zřejmě se tam najednou sešlo příliš mnoho testosteronu.

Foto: Profimedia.cz

Oba aktéři sporu ve filmu „Annapolis“: James Franco (vpravo) byl prý při natáčení hrubý a vulgární, a Tyrese Gibson (vlevo) s ním proto už nechce spolupracovatFoto: Profimedia.cz

Terrence Howard a Robert Downey Jr.

Herec Terrence Howard (48) odmítl další spolupráci s Robertem Downey Jr. (52), se kterým natáčel film „Iron Man“ (2008). Producenti prý zaplatili Terrenci Howardovi pouze osminu toho, co mu původně slíbili s tím, že druhý díl bude lepší. Honorář Roberta Downeyho Jr. byl podle ochuzeného herce tak vysoký, že nechápe, proč on nemohl dostat částku, na které byl s tvůrci původně domluven. Terrence Howard se pak snažil s Robertem Downeym Jr. spojit a tento problém vyřešit, nicméně kolega na žádné z jeho volání nereagoval.

Foto: Profimedia.cz

Hlavním kamenem úrazu mezi Terrencem Howardem (vlevo) a Robertem Downeyem Jr. (uprostřed) nebyla Gwyneth Paltrow, jak by se z fotky mohlo zdát, ale penízeFoto: Profimedia.cz

Martin Lawrence a Tisha Campbell

Martin Lawrence (52) a Tisha Campbell (49) spolu hráli v sitcomu „Martin“. Na televizních obrazovkách vypadali jako dokonalý pár, což pravděpodobně i byli, ovšem jen do chvíle, než herečka na svého kolegu podala trestní oznámení. Podle jejích slov se od doby, co se zasnoubila s Duanem Martinem (52), Lawrencovo chování k ní změnilo natolik, že ho nakonec obvinila ze sexuálního obtěžování a slovního i fyzického napadání. V natáčení sitcomu pokračovala až po dohodě, že herec nebude přítomen, když ona bude na place. Naštěstí se jednalo o poslední dvě epizody, tvůrci tedy mohli seriál bez větších problémů dokončit.

Foto: Profimedia.cz

Martin Lawrence a Tisha Campbell. Na obrazovce prima pár, na place pekloFoto: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parker a Kim Cattrall

I když Carrie a Samantha byly v „Sexu ve městě“ nejlepšími přítelkyněmi, mimo kameru k takovému souznění nikdy nedošlo a asi už ani nedojde. Kim Cattrall (61) se nedokázala přenést přes to, že Sarah Jessica Parker (52) má až dvakrát větší honoráře než její kolegyně. A Sarah zase na Kim žárlila, že její postava dostává v seriálu čím dál tím větší prostor, protože u diváků byla stále oblíbenější.

Foto: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parker (vlevo) a Kim Catrall byly sice v seriálu kamarádky, mimo něj však už tolik neFoto: Profimedia.cz

Setkali jste se také někdy v práci s člověkem, se kterým nebylo lehké vyjít? 

Reklama

Načítám