Hlavní obsah

Co o vás muži chtějí vědět, ale bojí se zeptat?

Foto: Profimedia

I muži jsou zvědaví. Co je zajímá?Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co by o vás partner rád věděl, ale bojí se zeptat? Možná byste byly překvapené, obzvlášť pokud spolu nejste příliš dlouho. Přesvědčte se samy, tohle jsou odpovědi několika pánů.

Článek

Webová stránka Thought Catalog, která se zaměřuje na osobní příběhy, zkušenosti a názory svých čtenářů, položila čtrnácti mladým mužům jednoduchou otázku: Na co byste se chtěli zeptat své přítelkyně, ale přijde vám to trapné, nebo máte strach? A tohle byl výsledek.

1. Ach ta čísla

S kolika muži či dokonce ženami spala? To by zajímalo čtyřiadvacetiletého Luka. Jenže s přítelkyní jsou prý krátce a ptát se na to by bylo příliš osobní. „Navíc, co když by řekla číslo, které by se mi moc nelíbilo? Možná je obecně lepší se na tohle vůbec neptat,“ dodává Luke.

2. Je libo trojku?

Trey (25) by chtěl vědět, zda by byla jeho slečna ochotná mít sex ve třech. Nijak významně po tom netouží, jen ho prostě zajímá, jaký názor má na tohle jeho drahá polovička. „Kdybych se na to ale zeptal, určitě by si myslela, že mi nestačí a chci do postele i jiné holky,“ přemýšlí Trey.

3. Hraje, nebo nehraje?

Willa (24) zajímá, jak to má jeho přítelkyně s orgasmy. „Fakt bych chtěl vědět, zda ho má opravdu tak často, nebo ho předstírá. Ne, že bych měl pochybnosti o svých sexuálních schopnostech, ale slyšel jsem, že ženy vyvrcholení hrají velmi často,“ říká Will.

4. Stačím jí?

Giovi (26) vrtá hlavou, jak často jeho partnerka masturbuje. Ale nezeptá se, protože má strach, co by se dozvěděl. „Ta odpověď by mě mohla urazit,“ přiznává Gio.

Foto: Profimedia

O svých partnerkách toho chtějí pánové vědět hodně, ale leckdy mají strach se zeptatFoto: Profimedia

5. Čistota je půl zdraví

Sam (25) se překvapivě zaměřil na hygienické návyky své přítelkyně. „Chtěl bych vědět, zda si na sebe někdy vzala kalhotky, které nosila den předtím a nevyprala je. Ne, že bych ji pak nějak soudil, jen mě to prostě zajímá,“ vysvětluje Sam.

6. V hlavní roli žárlivost

Kyle (24) má trochu obavy, jak to má jeho slečna se svým bývalým. „Chtěl bych se zeptat, zda opravdu už na svého ex nemyslí. To je věc, které se bojím,“ říká Kyle.

7. Můžu být na sebe pyšný?

Patrickovi (25) jde tak trochu o sebe. „Chtěl bych, aby mi řekla, jak si vede můj penis v porovnání s výbavou mužů, s nimiž spala přede mnou,“ přiznává Patrick.

8. Strach z těhotenství

Bobby (24) má tak trochu obavy, jestli náhodou nebyla jeho partnerka v minulosti již těhotná. „Jsem v tomto směru opravdu zvědavý,“ přiznává Bobby.

9. Pravá, nebo silikony?

Victorovi (23) zase nedá spát hrudník jeho partnerky. „Chtěl bych vědět, jestli jsou její prsa fakt pravá. Nejsme spolu ale moc dlouho, tak se ostýchám zeptat. I když technicky vzato by ten dotaz mohl být komplimentem. Protože jestli pravá jsou, říkám jí tím, že jsou dokonalá,“ přemýšlí Victor.

Foto: Profimedia

Většina otázek se samozřejmě týká sexuFoto: Profimedia

10. Když si hraje holka s holkou

„Chtěl bych vědět, jestli někdy měla sex s holkou. Vím, že na škole měla divočejší období, ale nechci se ptát, aby si nemyslela, že ji podezřívám z toho, že byla nějak zásadně promiskuitní,“ vysvětluje Ricky (24).

11. Zájem o budoucnost

Roba (26) zajímá, kolik dětí by chtěla jeho partnerka mít. „Jenže když se na to zeptám, bude si myslet, že už chci děti. Což nechci, jen je pro mě důležité vědět, jaké představy má ona o budoucnosti,“ říká Rob.

12. Je moje holka dračice?

Jason (22) touží po pikantnostech. „Nejradši bych se zeptal, co nejodvážnějšího v sexu kdy udělala. Ale je mi to trapné,“ říká Jason.

13. Zná své tělo?

Kevin (23) má poněkud zvláštní dotaz. „Zajímalo by mě, jestli si někdy prohlédla svoji vaginu. Viděl jsem totiž v televizi ženy, jak si ji zrcátkem prohlížejí, a bylo to dost divné,“ vysvětluje Kevin.

14. Nebezpečná zvědavost

Anthonyho (25) zajímá, co si myslí jeho slečna o jeho postelových dovednostech. Proč se tedy nezeptá? „Ne že bych se bál se zeptat. Spíš si nejsem jistý, zda by mi řekla pravdu,“ říká Anthony.

Tak co myslíte, zajímá něco z toho i vašeho partnera?

Reklama

Načítám