Hlavní obsah

Nadělí vám osud pravou lásku, nebo povýšení? To se dozvíte z horoskopu!

Foto: 2shrimpS, shutterstock.com

Tento týden by pro vás měl být veskrze pozitivníFoto: 2shrimpS, shutterstock.com

Reklama

Chybí-li vám zdravé sebevědomí, o nápravu se postará trigon Marsu s Plutem. Jedná se o velmi silnou konstelaci a nejspíš budete hodně překvapení, protože zjistíte, že ve vás dřímá obrovský potenciál!

Článek

Ve hře ale bude i Saturn v otočce do retrográdního směru. Pořádně horko vám bude hlavně v případě, že nemáte vyřešené majetkové vztahy nebo přesně vytyčené hranice pozemku. Pokud jste zabrali víc, než vám náleží, budete muset všechno vrátit, což nebude žádná legrace.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Obchodní transakce, které ustrnuly na mrtvém bodě, se konečně pohnou kupředu. Pokud tedy něco prodáváte nebo chcete koupit, akci se vám podaří zrealizovat, a to dokonce za mnohem lepší cenu, než vám obchodníci nabízeli minulé týdny. Pozor si ale dávejte v srdečních záležitostech, zamilování může skončit trpkým zklamáním.

Býk (20. 4.–21. 5.)

Pokud někteří jedinci dosud nemají srovnané finanční závazky vůči vám a vy se obáváte, že své peníze už nikdy neuvidíte, tento týden se přesvědčíte o opaku. Horoskop napovídá splácení dluhů, takže konečně dostanete, co vám právem patří. Zřejmě to divoce oslavíte, protože vás to zachrání od osobního bankrotu.

Foto: StudioLaMagica, shutterstock.com

Býkům se nečekaně vrátí peníze, které jim někdo dlužíFoto: StudioLaMagica, shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Chybět vám bude jediné, a to čas na odpočinek. Budete se totiž muset věnovat práci, patrně projektu, který v minulosti někdo zpackal. Budete to vnímat pouze jako dobrý skutek vůči firmě, ale jste na omylu. Tohle stoprocentní nasazení se stane vaším pomyslným odrazovým můstkem do vyšší pracovní pozice!

Rak (21. 6.–22. 7.)

I menší zdravotní indispozici hned řešte, prostě si připomínejte rčení: „Práce nemá nožičky, takže nikam neuteče!“ Zejména když pocítíte bolest ve stehnech nebo tlak pod pravým žebrem, okamžitě zamiřte do lékařské ordinace. Když něco zanedbáte, potíže se budou zhoršovat, a tím pádem se následně protáhne i doba nutná na zotavení.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Hned zkraje týdne byste se měli začíst do odborné literatury, abyste si připomněli vědomosti, bez nichž se ve své profesi neobejdete. Jinak si při pracovních poradách budete připadat jako žáčci. Mladší kolegové budou pravidelně s nadřízenými o něčem diskutovat, ale vy bez oživení informací vůbec nebudete tušit, co vlastně řeší.

Foto: Syda_Productions, shutterstock.com

Lev by se měl vzdělávat ve své profesi, aby stačil mladším kolegůmFoto: Syda_Productions, shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pouštět se s vámi do diskusí bude svým způsobem nebezpečné. Občas se sami podivíte, kde se ve vás berou takové informace, nicméně s přehledem převálcujete i jedince, kteří se honosí mnoha tituly. Harmonický Mars totiž rozpohybuje vaši šedou kůru mozkovou. Spokojení budou i nezadaní, protože Pluto naznačuje zamilování jako trám!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nejste-li spokojení se svými výdělky nebo provizemi, na zaměstnavatele či obchodní partnery dokážete vyvinout tlak tak šikovně, že dostanete přidáno. Před příbuznými o tom ale nemluvte, ostatně dobře uděláte, když s nimi omezíte kontakt pouze na telefonické hovory. Podsouvali by vám totiž věty, které jste nikdy neřekli, a to přece nemáte zapotřebí!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pokud vám dělá starosti nevyhovující bydlení, prospěje vám navštívit starší příbuzné. Patrně vám nabídnou směnu, prostě se budou snažit vaši situaci vyřešit, protože tím pomůžou i sobě. Z horoskopu se dá totiž odvodit, že jim už nezbývají síly na úklid velkého bytu či domu, a v jejich ochotě patrně sehrají roli i peníze.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Žijete-li v zahraničí nebo hodně daleko od svého původního bydliště, začne se vám stýskat po domově a rodném kraji tak intenzivně, že nebudete schopni myslet na nic jiného. Rozsekněte to během víkendu a vydejte se do míst, kde jste vyrůstali, jinak nebudete mít pokoj ani příští týden.

Foto: Tanasan Sungkaew, shutterstock.com

Střelci se rozjedou domů. Je třeba oživit staré vzpomínky!Foto: Tanasan Sungkaew, shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Pokud se změnilo vedení firmy nebo máte nového šéfa, čeká vás krušný týden. Zažijete chaos, který způsobí neznalosti a organizační neschopnost nadřízených, a je otázkou, zda přes víkend nezačnete sepisovat výpověď. Pokud podnikáte, zřejmě se stanete terčem pomluv, ale hoďte to za hlavu. Ani kouzelník by se nedokázal zavděčit každému klientovi!

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Když na vás dolehne jarní únava, odpočívejte! Zejména když míváte problémy s pohyblivosti a čas od času vás trápí revma, buďte na sebe opatrní. Hlavně se nestresujte, že ležíte a nic neděláte! Tento týden budete mít velkou podporu rodiny, blízcí za vás zařídí a udělají, co bude třeba.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

V průběhu týdne obnovíte spoustu dřívějších společenských kontaktů, stihnete navštívit starší příbuzné a najdete si čas i na loajální sousedy. Ze strany nadřízených totiž pocítíte velký tlak. Budou vás doslova buzerovat, otravovat i pozdě večer malichernostmi. Pro vás prostě bude důležité strávit každý den aspoň chvilku s lidmi, u nichž najdete klid a pochopení.

Na 9. dubna připadá Květná neděle. Naši předci tento den uklízeli příbytky, pečlivě zametali i kolem stavení a rozhodně nezapomněli natrhat „kočičky“ do vázy. Nebude na škodu na tento zvyk navázat, protože podle lidové pověry větvičky vrby jívy ochraňují před nemocemi a zlými silami.

Reklama

Související témata:
Pluto

Načítám