Hlavní obsah

Nadělte si dokonalé vlny

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po snových vlnách ve stylu hollywoodských hvězd občas zatouží každá žena. Pokud máte pocit, že je nad vaše síly si stejný účes vytvořit doma, vyzkoušejte automatickou kulmu. Budete překvapená!

Článek

Kate Hudson, Taylor Swift nebo Marion Cotillard průběžně okouzlují svět dokonale upravenými vlnami. Dobře totiž vědí, že vlasy spadající v loknách na záda vypadají neuvěřitelně sexy a žensky. Nutno ale dodat, že za jejich vzhledem jsou hodiny tvrdé práce jejich vizážistů a hair artistů a že jim výrobci vlasové kosmetiky ochotně posílají veškeré své novinky, což jsou věci, o kterých se nám bohužel může jen zdát.

Dobrá zpráva ale je, že si tenhle look filmové divy můžete vytvořit i ve své koupelně. S minimální zručností, přípravky a zkušenostmi, pouze s jedinou věcí – kvalitní automatickou kulmou Philips ProCare.

Automatická = chytrá

Jestli už za sebou máte nějaké neblahé pokusy s kulmou klasickou, například v podobě popálených prstů nebo podivně zacuchaných vlasů bez lesku, měla byste vědět, že s automatickou kulmou vás čeká úplně jiný zážitek. Nejenže většinu práce odvede za vás, ale udělá to rychle, vašim vlasům dodá lesk a teplo pustí pouze k vašim pramenům, nikoli k prstům nebo uším.

Na rovné i nepoddajné

Automatická kulma Philips ProCare

Stejně tak můžete čarovat i s dobou natáčení podle toho, jestli byste měla raději pevné vlny, nebo více rozvolněné. Vybrat si můžete i směr natáčení: zleva, zprava nebo automaticky v různých směrech, čímž dosáhnete přirozeně rozcuchaného vzhledu. Podle nálady nebo příležitosti si také můžete vybrat, jestli vám lokny budou lemovat obličej, nebo se budou vlnit směrem dozadu.

Čtvrt hodina do krásy

Poté, co získáte ten správný grif, vám kulmování nezabere víc než 15 minut času. Jednoduše vložíte jednotlivé prameny do kulmy, stisknete tlačítko, kulma vlasy automaticky namotá, natočí a upozorní vás, že už pramen můžete vyndat. Snadno s ní zkrotíte i vlasy vzadu na hlavě a výsledné vlnobití vás navíc potěší úžasným leskem, který zařídí speciální válec uvnitř kulmy.

Aby vám vlny co nejlépe držely, ihned po vyndání z kulmy je chvíli schovejte stočené v dlani, než vychladnou, případně je ještě zafixujte lakem. A vaše velká zvlněná jízda může začít!

Přesvědčte se sama, jak je použití automatické kulmy Philips ProCare jednoduché:

Reklama

Související témata:

Načítám