Hlavní obsah

Nakupovat prádlo je krásný hřích!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ještě vám nikdo neřekl, že „Hřešit se vyplatí?“ Ještě nevíte, že značkové prádlo můžete nakupovat nyní za rajské ceny? Pak je to jasné. Ještě jste nebyly v Ráji prádla! Od podzimu 2011 se tento nový internetový obchod postaral o malou senzaci! Během několika měsíců se díky rostoucímu zájmu svých zákaznic stal jedním z hlavních hráčů na trhu e-nákupů se spodním prádlem!

Článek

Jak je to možné? Dobře tam vědí, co „Evy“ chtějí! Vědí, že v nakupování spodního prádla není jen touha být přitažlivé a mít dobrý pocit z vlastního těla. Je v tom i trocha snu lehoučkého jak krajka! Přitom v Ráji prádla nezapomínají ani na praktickou stránku věci. Prádlo světových značek tady můžete koupit za rajsky nízké ceny!

Nový e-shop si získal sympatie i díky průvodcům, kteří vám rádi ukážou cestu Rájem prádla! Jsou to Eva, Adam a nechybí ani Had v roli svůdce sympaťáka!

Eva poradí a doporučí, co právě frčí. Zákaznice se na ni mohou také obrátit se svými dotazy, pokud si při nákupu po internetu něčím nejsou jisté. Adam je garantem, že Ráj prádla splňuje ta nejpřísnější kritéria ochrany spotřebitele. Například v případě výměny, když vám nesedí velikosti. Vybírat je tady určitě z čeho. Nemluvě o pravidelných akčních nabídkách super zlevněných modelů oblíbených značek!

Od příštího týdne tu naleznete i dráždivé tipy, jak si koupené spodní prádlo s partnerem ještě více užít! Třeba jak mu s novou kolekcí udělat malé představení při svíčkách…

Zatímco v těchto dnech venku sněží, v Ráji prádla padá spousta červených srdíček! V rámci akce DÁREK PRO MILÁČKA můžete toho svého potěšit nebo ho navést, aby on potěšil pěkným saténovým kouskem vás!

Ráj prádla naleznete na internetové adrese www.rajpradla.cz. Při první návštěvě navíc hned získáte malý dárek! Přesvědčte se, že hřešit se vyplatí. Teď už víte kde! Na www.rajpradla.cz.

Související témata:

Načítám