Hlavní obsah

Naučte se číst z lidské tváře: Co o vás prozradí vrásky?

Foto: Profimedia

Vrásky na čele toho o vás hodně prozradí. Umíte v nich číst? Poradíme vám, jak na toFoto: Profimedia

Reklama

Vrásky se v lidském obličeji nedělají jen tak náhodně a každá na svého nositele něco prozradí. Chcete vědět, co která z nich znamená? Více se dozvíte v článku.

Článek

Snažíte se své vrásky zakrývat pomocí make-upu či krémů? Skrýváte tím i kus své osobnosti. Vrásky o vás totiž vypovídají opravdu mnohé. A teď nejde jen o vějířky v koutcích očí a linie u úst, které mají ti, kteří se hodně smějí a které dokáže nejspíš interpretovat každý, jejich význam je očividný. Kdepak. Nejvíce toho o svém nositeli vypoví vrásky na čele. Odhrňte tedy vlasy a podívejte se, co z nich můžete vyčíst.

Planetární rýhy

Každé čelo se dá rozdělit do sedmi planetárních sektorů, ve kterých se pak mohou objevovat vrásky. Jak zjistíte, jaké máte vy? Postavte se před zrcadlo a rozdělte své čelo do sedmi pomyslných, stejně velkých oblastí. Od horní části hlavy, kde začínají vlasy, pak jdou jednotlivé planetární oblasti v tomto pořadí:

Saturnova

Pokud najdete vrásku v této oblasti, naznačuje, že pohlížíte na člověka vnímavého a inteligentního, který rychle chápe a snadno se učí. Tito lidé nad vším hodně přemýšlejí a jsou ve svém úsudku a rozhodování dost opatrní.

Jupiterova

Jestliže má někdo vrásku ve druhém sektoru, znamená to, že jde o člověka velmi vstřícného, ochotného a plného nadšení. Tito lidé velkoryse dávají, i když sami nemají nic, a umí se radovat z každodenních chvilek štěstí.

Foto: Profimedia

Někdo má vrásek na čele víc, někdo méně. Ale každý si je může rozdělit na základní sektory a z nich pak odvodit, co která linka znamenáFoto: Profimedia

Marsu

Vrásku tady mají jedinci ambiciózní a sebevědomí, kteří se nebojí bojovat za to, čemu věří a co je pro ně důležité. Často si také libují ve všelijakých konfliktech a hádkách a je potřeba, aby měli po boku někoho, kdo je uklidní.

Slunce

V této oblasti mají vrásky ti, kteří jsou velmi čestní a důvěryhodní. Podle vrásky v sektoru Slunce navíc poznáte jedince úspěšné, kteří se umí rychle a správně rozhodovat a jejich přirozené charisma a šarm je vynesou vysoko na kariérním žebříčku.

Venuše

Vráska v oblasti Venuše naznačuje někoho, pro koho jsou velmi důležité vztahy, hlavně ty romantické. Takový člověk potřebuje mít zázemí a někoho, ke komu se vrací. Čím rovnější a jasnější tato vráska je, tím více úspěchů ve vztazích také naznačuje.

Merkuru

Pokud najdete vrásku v sektoru Merkuru, díváte se na člověka velmi výmluvného a se smyslem pro humor, někoho, kdo dokáže pobavit i velkou společnost a je hvězdou každého setkání – a to i přesto, že se takovým být na první pohled možná nezdá.

Foto: Profimedia

Mnohé o vás prozradí i svislé vrásky mezi obočím. Kolik jich máte vy?Foto: Profimedia

Měsíce

Vráska v sektoru Měsíce naznačuje, že jedinec, který se jí pyšní, má velmi silnou empatii a intuici a může se ve svém životě často spoléhat na vnitřní hlas. Tito lidé navíc často slouží jako „vrby“ pro druhé, vždy je rádi vyslechnou a poradí s jakýmkoli problémem.

Vrásky na čele toho ale prozradí daleko více. Musíte také sledovat jejich tvar.

Vráska vlnitá

Pokud není vráska, která se táhne přes čelo, přímá a rovná, ale naopak nějakým způsobem pokroucená nebo přerušovaná, naznačuje to, že se jedná o člověka, který dlouho nepobude na jednom místě, naopak. Má cestovatelské choutky a často vyráží někam „za dobrodružstvím“, usadit se je pro něj téměř nadlidský úkol.

Svislé vrásky mezi obočím

Samostatnou kapitolou jsou svislé vrásky mezi obočím. Ty naznačují aktivitu a nadšení, se kterými se daný jedinec vrhá do života a přijímá všechno, co mu život servíruje. Čím více vertikálních vrásek, tím dobrodružnější povaha plná optimismu a nadšení je před vámi. Spolu s nadšením ale přichází také jakási lehkomyslnost, která se taktéž stupňuje s počtem vrásek, které mezi obočím najdete.

Co tedy o vás vyprávějí vaše vrásky?

Reklama

Načítám