Hlavní obsah

Návod na líčení podle JLo: Hlavně lesk na rty a bronzer

 

Herečce, zpěvačce a matce jedenáctiletých dvojčat Jennifer Lopez je 49 let. Pokaždé, když vidíme její fotku, nám spadne brada. Její make-up je vždycky dokonalý, ale co je lepší, ona i bez make-upu vypadá skvěle.

Článek

Společně s vizážistkou Soňou Šajdákovou jsme se pokusili napodobit líčení, které je pro ni typické – hodně bronzeru (Přečtěte si největší bronzerové chyby), vykonturovaný obličej, zářivá pleť a hodně rozjasňovače, oči vystínované do hnědo-zlatých odstínů a lesklé nude rty.

Foto: Věra Křeháčková

Soňa Šajdáková proměnila modelku Aničku opravdu v Jennifer Lopez (49), co myslíte?Foto: Věra Křeháčková

Zapátrali jsme, v čem je její tajemství krásy. Nikdy nevynechá cvičení, vždy pod vedením trenéra, nepije alkohol ani kávu a nekouří. Pleť si odličuje nejen večer, ale i po každém cvičení. Přísahá na kyselinu glykolovou, která bývá součástí chemických peelingů. Také se vyhýbá slunci a bez krému s vysokým ochranným faktorem nevyjde z domu.

Nicméně věří, že krása vychází zevnitř, a proto když nebudete spokojení, odrazí se to na vzhledu. I když je pracovně vytížená, vždycky si najde čas, který věnuje jen sobě, ať už formou cvičení v posilovně, nebo každodenní dvacetiminutovou meditací. Taky si dopřává aspoň osm hodin spánku a dennodenně si říká afirmaci ve smyslu: „Jsem mladá v každém věku.“ Pozitivním myšlením k pleti bez vrásek? To se nám líbí!

Podívejte se na další videa, kde vám ukážeme, jak se líčí herečka Emilia Clarke nebo vévodkyně Meghan.

Reklama