Hlavní obsah

Návod na svatební líčení: Inspirace podle Chiary Ferragni

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve svatební den chcete všechny vypadat co nejlépe. Pokud nemůžete najít ideální make-up pro nevěsty, inspirujte se nejznámější blogerkou a influencerkou, Italkou Chiarou Ferragni (31), která se vdávala loni na podzim. Její rozzářené a jemné líčení je totiž přesně to, co hledáte. Na celý postup se podívejte ve videu!

Článek

Svatba italské dvojice Chiary Ferragni (31) a  hudebníka Fedeze (29) byla velkolepou událostí nejen v Itálii, kde jsou tihle dva miláčky národa. Blogerku a influencerku sleduje 16 a půl milionu followerů a jejich svatba běžela na sociálních sítích vlastně v přímém přenosu. Fotky jejího svatebního líčení jsme si uložili na pozdější inspiraci, která je právě s letošní svatební sezonou tady.

Poprosili jsme vizážistku Soňu Šajdákovou, aby pro vás do videa nalíčila modelku Lauru přesně tak, jak vypadala Chiara. My myslíme, že se to ohromně povedlo. Je to jeden z těch univerzálních make-upů, který sedne opravdu všem, zdůrazní přirozenou krásu, aniž z vás udělá někoho jiného. Inspirujete se?

Za půjčení svatebních šatů na natáčení děkujeme značce Sandra Mark Fahion Designer.

Celý květen pro vás připravujeme články o všem, co se týká svatby: Jaké snubní prstýnky teď letí a jaké svatební šaty seženete u českých návrhářů?

Načítám