Hlavní obsah

Rozkvetlá móda: Nečekejte na jaro a noste ji už teď!

Foto: Jakub Jurdič

Květinové potisky vypadají skvěle kdykoli a kdekoli! Nebojte se je nosit i během zimyFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na jaře vás jejich výskyt nezaskočí. S pravidelnou záplavou květin se už tak nějak počítá. S nošením rozkvetlé módy ale nemusíte otálet – jednoduše vsaďte na tmavší podklad a zateplenou variantu.

Článek

Čekat na 20. března není nutné – florální potisky můžete nosit celoročně. V chladných dnech oceníte zejména varianty s tmavšími podklady, které se k zimní sezoně (a vašemu černému kabátu nebo botám) přece jen hodí více. Prahnete po inspiraci? Prohlédněte si sestavy, které pro vás zkompletovala stylistka Ivana.

Rozjeďte to ve velkém

Lásku ke květinám můžete demonstrovat pomocí velkoplošných potisků a pozor, rovnou dvakrát. Pokud zvolíte kalhoty a šaty s totožným motivem, nemusíte se bát, že by celek nepůsobil harmonicky. Nepřišly jste této šatové kombinaci na chuť? Zvolit samozřejmě můžete i osvědčené duo kalhoty + top.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: kalhoty (F&F, 599 Kč), šaty (F&F, 649 Kč), čepice (Lindex, 299 Kč), vak (Lindex, 599 Kč), bunda (Lindex, 699 Kč), boty (Baťa, 399 Kč), prsten (H&M, 249 Kč/3 kusy)Foto: Jakub Jurdič

Osvědčená sestava

Kalhotový kostým je klasika, se kterou nikdy nešlápnete vedle – to samé ale platí i pro odvážnější květinovou variantu. Dvojici můžete nosit s podpatky na večer, s teniskami na den a samozřejmě i samostatně. Potištěné sako využijte ke všem jednoduchým modelům, stejně lehce můžete přistupovat i ke kalhotám.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: kalhoty (Mohito, 999 Kč), sako (Mohito, 1299 Kč), halenka (H&M, 1299 Kč), kožené tenisky (Baťa, 1899 Kč), prsten (Topshop, 599 Kč/sada)Foto: Jakub Jurdič

Šortky i v únoru

Oddalovat nemusíte ani nošení šortek. Naložte s nimi obdobně jako se sukní a oblékněte pod ně punčocháče. Pohrát si můžete i s kontrastními délkami, kdy kraťasy doplníte dlouhým kardiganem. Přes celý model ještě přehoďte oblíbený kabát.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: halenka (Marks & Spencer, 1299 Kč), kraťasy (Topshop, 1499 Kč), punčocháče (Tezenis, 249 Kč), kardigan (Lindex, 999 Kč), náhrdelník (H&M, 349 Kč), boty (Baťa, 999 Kč), prsten (Lindex, 149 Kč), kabelka (Lindex, 499 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Šortky nepatří jen k létu – s punčocháči a kotníčkovými botami je unosíte i teďFoto: archiv firem

Univerzální top

Spoustu příležitostí pro módní kombinace nabízí top s delšími rukávy. Vyberte si ten svůj a zakomponujte ho do vašeho šatníku. Skvěle doplní oblíbené džíny, ale i současný hit číslo jedna – zkrácené kalhoty širšího střihu alias kalhotovou sukni.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: top (Topshop, 1499 Kč), kalhoty (H&M, 799 Kč), punčocháče (Tezenis, 249 Kč), kabátek (H&M, 1299 Kč), boty (Baťa, 599 Kč), kožené rukavice (Lindex, 899 Kč), psaníčko (Topshop, 999 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Vršek s květinovým motivem se hodí do každého šatníkuFoto: archiv firem

Spojte květiny s peřím

…nebo jakýmkoli jiným efektním materiálem. Fungovat budou třásně, krajka i kůže. Do hry můžete zapojit také druhý potisk, pokud jste ještě nezkoušely mix květin a proužků, směle do něj. Výraznou dvojku doplňte střídmě.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: top (H&M, 1499 Kč), sukně (Mohito, 1299 Kč), kabát (Lindex, 1299 Kč), punčocháče (Tezenis, 249 Kč), boty (Aldo, 3499 Kč), prsteny (Lindex, 199 Kč/sada)Foto: Jakub Jurdič

Chcete se stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám