Hlavní obsah

Nejdřív kostel, potom postel!

Foto: Thinkstock

Na první sex došlo až po svatběFoto: Thinkstock

Reklama

Jak jste si užily svatební noc? Čtenářka Hanka na ni čekala jako na smilování. Držela se hesla „Nejdřív kostel, potom postel". Jenže všechno se zvrtlo a vysněná noc je pro ni spíš než krásná vzpomínka temnou noční můrou!

Článek

Na svoji svatební noc vzpomínám docela ráda, bylo to vlastně úsměvné, ale znovu prožít bych ji opravdu nechtěla. Pocházím z malého města, z nábožensky založené rodiny, a tak pro mě platilo pravidlo sex až po svatbě.

Vzhledem k tomu, že jsem měla od základní školy „vážnou známost" a že jsme byli oba normální a jinak to zkrátka nešlo, zahnala nás sexuální potřeba do manželství již v osmnácti letech. Mnohokrát předtím jsme se různě mazlili, a byla jsem strašně vzrušená, ale nikdy jsme spolu opravdu před svatbou neměli sex.

Bylo mi osmnáct a dva dny, když jsme si řekli ano. Já jsem se na milování těšila, ale v den svatby jsem dostala strach. Můj novomanžel se těšil ještě víc a svatební hosty zbytečně rychle vypoklonkoval, nevyhodil, ale pochopili, že nejsou dále potřeba...

Nevím už, jestli jsme něco pili, asi ne, protože on byl abstinent. Zůstali jsme sami dva a mně se dělalo zle při pomyšlení na to, co se má stát. Manžel se ještě pokusil o romantiku, snažil se napustit vanu ke společné koupeli. Bohužel tekla zrovna jen studená voda, ale protože je to hlava otevřená, no bylo mu devatenáct, napadlo ho ohřát vodu v pračce.

Ve vaně jsme tedy měli velmi vlažnou, špinavou a hlavně smradlavou vodu. Já jsem se klepala hrůzou, ale statečně jsem se usmívala...

Po koupeli jsme se odebrali do ložnice. Můj drahý pode mě naskládal asi čtyři ručníky a dal se do díla. Nemusím asi říkat, že se moc nedařilo. Hrozně to bolelo, byli jsme nervózní, nakonec jsme se pohádali a usnuli. Během noci mě kvůli tomu ještě dvakrát vzbudil. Stejně jsem spánek jenom předstírala. Napotřetí byl úspěšný. Trochu sykl, ale konečně viděl krev, tak byl očividně potěšen a mně se v ten moment hodně ulevilo. Jenže krev byla jeho, jaksi se natrhl...

Pořídil si na to mastičku a dva týdny chodil opatrně.

O panenství jsem pak naštěstí přišla za příjemnější situace.

A jak romantický večer jste prožívaly vy? Přišla záplava milování a dotyků, nebo partner vytuhl a vám zbyly oči pro pláč? Zažila jste při svatební noci něco šíleného? Napište nám o tom na info@prozeny.cz a můžete vyhrát 500 korun!

Reklama

Související témata:

Načítám