Hlavní obsah

Nejen Kevin Spacey! O kterých dalších slavných hercích jste nevěděli, že jsou na kluky?

Foto: Profimedia.cz

kevinFoto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to trochu paradox. Pravděpodobnsot, že se setkáme s některým z hollywoodských krasavců je zhruba stejně velká, že na zemi najdete kufřík plný peněz. Nicméně i tak nás mrzí, když zjistíme o některém ze slavných fešáků, že je gay. Jako kdyby to něco na situaci změnilo.

Článek

Mír se všemi ženami, které kdy zjistily, že jejich oblíbenec, na kterého si myslely, je gay, a tak si ho musely vyškrtnout ze svého listu potencionálních milenců. Na začátku týdne se k nim přidal další, Kevin Spacey, který na svém instagramovém profilu udělal veřejné prohlášení. Kdo další, z našich oblíbenců, je také na muže?

Kevin Spacey (58)

Herec, který byl vždycky tajemný a jeho role často morálně pokřivené, jako v případě Americké krásy, se nyní sám dostal do situace, která působí sama jako ze scénáře. Herec Anthony Rapp (46) Kevina Spaceyho obvinil, že jej ve čtrnácti letech sexuálně obtěžoval. Tehdy bylo Spaceymu 26 let. Herec se vyjádřil, že si na tuto chvíli, která měla proběhnout v opilosti, nepamatuje, ale jestli se skutečně stala, dluží mladšímu kolegovi omluvu. Na to konto později na svém instagramovém účtu sdílel vyjádření, ve kterém otevřeně říká, že je gay.

Foto: Profimedia.cz

Kevin Spacey provedl svůj comig out v padesáti osmi letechFoto: Profimedia.cz

Jim Parson (44)

Mezi nedostižné muže patří i představitel Sheldona Coopera z Teorie velkého třesku. V reálu herec a seriálová postava toho mají jen pramálo společného. Jim totiž, na rozdíl od Sheldona, nemá s milostným životem žádné problémy. Což potvrzuje i to, že se letos na jaře oženil a vzal si svého dlouholetého přítele Todda Spiewaka (40).

Foto: Profimedia.cz

Jim Parson (vlevo) si letos vzal svého dlouholetého přítele, Todda SpiewakaFoto: Profimedia.cz

Neil Patrick Harris (44)

Ani Neil Patrick Harris a Barney Stinson, tedy seriálová postava z Jak jsem poznal vaši matku, toho nemají příliš společného. Barney je lamač dívčích srdcí, který dostává při slovech jako svatba a rodina osypky. Neil Patrick Harry je ale už několik let ženatý s Davidem Burtkou (42), se kterým vychovává dvě děti, sedmiletá dvojčata, která jim porodila náhradní matka.

Foto: Profimedia.cz

Pár spolu vychovává dvě dětiFoto: Profimedia.cz

Rupert Everett (58)

Zamáčkněte slzu, i tento pohledný bouřlivák má orientaci směřovanou k mužskému pohlaví, nikoliv k tomu něžnému. Herec Rupert Everett, který hrál například v Zamilovaném Shakespearovi nebo Svatbě mého nejlepšího přítele, se se svojí orientací nikdy příliš netajil. V rozhovoru před pár lety přiznal, že když byl mladý, točil se jeho svět hlavě kolem sexu.

Foto: Profimedia.cz

Rupert Everett si prožil bouřlivé mládíFoto: Profimedia.cz

Ian McKellen (78)

Ačkoliv možná nepatří mezi prvoplánové krasavce, nicméně jeho charisma je nepopiratelné, zvláště v některých rolích. U nás se fanouškům do povědomí zapsal zejména rolí kouzelníka Gandalfa v trilogii Pána prstenů, ovšem anglické obecenstvo ho zná jako velmi nadaného divadelního herce, který je obsazován zejména do rolí Shakespearových her.

Foto: Profimedia.cz

Ian McKellen je britskému publiku znám jako jeden z nejlepších herců ShakespearaFoto: Profimedia.cz

Wentworth Miller (45)

Ještě dříve, než došlo k veřejnému coming outu, byl Wentworth Miller, kterého znáte pravděpodobně ze seriálu Útěk z vězení, několikrát s mužem spatřen. Dlouho to zapíral, až do chvíle, kdy byl pozván na mezinárodní filmový festival do St. Petersburgu do Ruska. Tehdy pozvání s poděkováním odmítl, že ačkoliv je mu ctí, jako homosexuál musí odmítnout. Tím narážel na špatné zacházení homosexuálů v Rusku. Pokud ale na tohoto fešáka rády koukáte, pak vám nesmí uniknout pátá řada, která se nyní vysílá.

Foto: Profimedia.cz

Jeho zřejmě nejznámější seriálová role, a to Michaela Scofielda, který se rozhodl zachránit svého bratra z vězeníFoto: Profimedia.cz

Zachary Quinto (40)

Herec Zachary Quinto rozhodně nezakryje, že mu v žilách koluje temperament umíchaný z italsko-irské krve. Zahrál si v mnoha seriálech, v American horror story, v druhé sérii, ztvárnil dokonce psychiatra, který má léčit jednu ženu z její homosexuality v dobách, kdy byla ještě považována za psychiatrickou chorobu. V současné době žije s modelem Milesem McMillanem (28).

Foto: Profimedia.cz

Hvězda seriálu American horror story Zachary Quinto (vlevo) chodí s modelem Milesem McMillanemFoto: Profimedia.cz

Ricky Martin (45)

Jeho podmanivý hlas a romantické songy dostaly na kolena nejednu ženu v devadesátých letech a na přelomu století, kdy Ricky Martin slavil největší úspěchy. O to více musely být všechny jeho fanynky překvapeny, když v roce 2010 udělal veřejný coming out v talk show u Ellen DeGeneres. Více než rok teď randí s malířem Jwanem Yosefem (34).

Foto: Profimedia.cz

Dva fešáci, Ricky Martin (vpravo) a jeho partner Jwan Yosef Foto: Profimedia.cz

Kterého z těchto mužů máte nejraději vy?

Reklama

Načítám