Hlavní obsah

Nejhorší rande v životě. Jaké bylo to vaše?

Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někdy se rande vyvede, jindy ne. A někdy je to vyloženě průšvih. Právě na tyhle randící katastrofy se na sociální síti zeptala jedna Američanka a rozpoutala tím divokou diskuzi. Ostatní uživatelé totiž s velkou chutí sdíleli své děsivé zkušenosti z milostných schůzek.

Článek

První rande může být všelijaké. Úžasně romantické, překvapivě skvělé, možná trochu trapné, nepovedené, ale taky to může být naprostá katastrofa. Schůzka s titulem „nejhorší rande v životě“.

Přesně tohle téma zajímalo Američanku Talii Lavin, která na Twitteru vyzvala ostatní uživatele, aby zavzpomínali na svůj nejhorší randící zážitek. Odpovědi, které nedávno zveřejnil britský magazín Daily Mail, se začaly jen sypat.

Hloupé řeči aneb někdy je lepší mlčet

Někdy se stane, že si se svým protějškem nemáte co říct. Hovor vázne, každý asi někdy zažil takové to trapné ticho. Talii Lavin se ale stal pravý opak! Co by dala za trochu ticha. „Moje nejhorší rande bylo s mužem, který celých 45 minut v kuse mluvil jen a jen o sobě, mě se nezeptal vůbec na nic. Dostala jsem záchvat paniky a z toho baru jsem prostě utekla,“ zavzpomínala Talia.

Mlčet měl i tenhle muž. „Vyrazila jsem si s chlápkem, který po celou dobu schůzky detailně popisoval, jak by nejradši skoncoval se svou ex. Bylo to děsivé. Obzvlášť, když mi pak řekl, že určitě není bezpečné, abych chodila domů sama,“ napsala jedna z diskutujících.

I další uživatelka Twitteru už po pár minutách schůzky věděla, že tohle nebude ono. „První, co mi ten muž řekl, bylo, že jeho životní vášní je jeho tělo. A pak bohužel pokračoval analýzou mojí tělesné stavby a zakončil to tím, že mám příliš mnoho tělesného tuku,“ popsala.

Buďme ale fér, hloupé řeči, které zkazí rande, vedou i ženy. „Jedna slečna uvedla naši schůzku tím, že mi řekla, že je super vysoká. Pak řekla, že jí není 24, jak psala v profilu, ale jen 19 (pravidla seznámení po internetu a na co si dát pozor). A zbytek rande mluvila jen o tom, jak nesnáší svou kabelku, protože ji dostala od své mrtvé babičky,“ svěřil se jeden z diskutujících mužů.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Když váš protějšek plácá hlouposti, je to nuda. Ale může být i hůřFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Nebetyčné trapasy, přes které nejede vlak

Uživatelka Fraylie Nord od schůzky, která se nakonec proměnila v totální trapas, čekala víc. Vyrazila si totiž s právníkem, takže rozhodně nepředpokládala, že se bude chovat jako nevychovaný hlupák. „Byli jsme v restauraci a on vzal svůj talíř se steakem a dal ho na zem. Pak ho začal jíst ze země na všech čtyřech. Měl to být vtip,“ vzpomíná znechuceně.

Protějšek jiné ženy zase vše zničil kvůli alkoholu (5 nejvražednějších koktejlů). „Opil se tak, že na mě vylil pivo a usnul u baru. Já zaplatila a potichu zmizela. On si toho ale všiml a chtěl mě zastavit. Vyběhl za mnou ven, a zrovna když jsem sedla do svého auta, dohnal mě. Jen tak tak jsem stihla zavřít dveře, když začal zvracet,“ napsala.

Nerozhodnost a útlocitnost zkazily i tohle rande. „Šla jsem ven s mužem, který se nedokázal rozhodnout, kam půjdeme. Tak jsem navrhla jednu restauraci, která je vyhlášená super hot dogy, a on souhlasil. Když jsme ale do restaurace dorazili, začal vyloženě vzlykat, že nemá hot dogy rád, ale nechtěl mě zklamat,“ psala uživatelka. Jestli si ale myslíte, že tím rande skončilo, mýlíte se. Žena se ho snažila uklidnit a řekla mu, že na jídelním lístku jsou i jiné věci než hot dogy, což si muž bohužel vyložil jako milostný signál. „Políbil mě s tak otevřenými ústy, že jsem v jeho puse měla nos i bradu,“ otřásá se žena nechutí ještě teď.

Zdá se, že ani sportovní zážitek není zárukou spokojené schůzky. „Šli jsme na rande na basketbalový zápas. Na konci jsem se od svého protějšku dozvěděla, že jsem byla při fandění příliš hlučná, a protože jsem si dala česnekové brambůrky, nemůže mě líbat. To bylo ale v tu chvíli jedině dobře,“ napsala jedna z diskutujících.

Největší šok ale zažila asi tahle žena. „Znali jsme se asi týden a já svou známost představila své nejlepší kamarádce. Všichni jsme si vyrazili. Já pak šla na záchod, a když jsem se vrátila, byli oba pryč. Nakonec se vzali,“ napsala.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Alkohol dokáže rande proměnit v katastrofuFoto: LightField Studios, Shutterstock.com

Zaměřte se i na řeč těla – tyhle pohyby na první schůzku nepatří. A teď povídejte – jaké bylo vaše nejhorší rande?

Související témata:

Načítám