Hlavní obsah

Nejlepší stíny pro hnědé oči? Levandulové!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fialové oční stíny? Žádné retro, ale nejnovější trend podle newyorského týdne módy. Skvěle zvýrazní hnědé oči, a když dodržíte bezvadné triky, budou slušet všem – i modroočkám. Ve videu najdete postup krok za krokem.

Článek

Na poli trendů očního make-upu to posledních několik sezon vyhrávají zlaté, bronzové nebo červené odstíny. Nicméně pro letošní podzim přichází něco jiného, fialovějšího! Modelky na přehlídce Michaela Korse v New Yorku měly oči nepřehlédnutelně zvýrazněné fialovou barvou. Láká vás to? Vizážistka Daniela Kremláčková vám ve videu ukáže, jak levandulové stíny přizpůsobit, aby maximálně slušely každé ženě.

Komu bude tahle barva lichotit? Je to nejlepší cesta k zvýraznění hnědých očí, snad ještě lépe vynikne v kontrastu s očima zelenýma, ale užít si ji mohou i modroočky.

Fialová by mohla na víčkách působit trochu strašidelným dojmem, proto jsme připravili praktický návod, jak si s levandulovou poradit, aby z toho nebyly „monokly“ – naučíme vás pár skvělých triků, které užijete nejen u fialové, ale i u dalších jasných očních stínů! Mrkněte na video a na líčení výraznými barvami z vás bude profík.

Pořídíte si nová líčidla v moderních odstínech, ale je vám líto vyhodit ta stará? Nemusíte! Víme, jak zrecyklovat oční stíny: vyrobte z nich lak na nehty.

Načítám