Hlavní obsah

Letní líčení podle přehlídkových mol: Zkuste modrou linku!

 

Vybrali jsme nejkrásnější letní beauty trend z týdnů módy: barevné kočičí linky. Přetvořili jsme ho ale do civilnější varianty, která se dá nosit i mimo přehlídková mola. Pusťte si průvodce super letním líčením s vizážistkou.

Článek

Kdy jindy se odvázat než v létě? V dalším beauty videu s vizážistkou Soňou Šajdákovou jsme se zaměřili na odvážnější líčení v podobě barevných kočičích linek. Předlohou nám byl make-up z fashion weeku – konkrétně přehlídka značky Versace na jaro/léto 2019, na které se modelky procházely po mole s výraznými tyrkysovými linkami skoro přes celé víčko.

Vizážistka vám ukáže, jak si s barevnými linkami poradit, aby vypadaly vkusně. Pro naši modelku Terezii vybrala Soňa modrou linku, která se k hnědým očím hodí perfektně. To ale neznamená, že modroočky a zelenoočky si je nemohou užít také! K modrým očím vypadá skvěle i tyrkysová nebo kontrastní oranžová, zelené zase nejvíce zvýrazní fialová. A na závěr se naučíte perfektní trik, jak si domalovat pihy, které se k letnímu make-upu vyloženě hodí.

Anketa

Líbí se vám modré linky?
Ano, zkusím je!
13 %
Ano, ale nenosila bych je.
15,3 %
Ne, jsem zastáncem černé!
71,7 %
Celkem hlasovalo 339 čtenářů.

Podívejte se, jak se vkusně nalíčit podle vévodkyně Kate. Hnědé kouřovky jsou perfektní.

Reklama

Související témata: