Hlavní obsah

Nejméně oblíbená Trumpová: Co lidem na Ivance vadí?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ivanka, takové krásné, jemné jméno! Přitom jakmile jej vyslovíte v kombinaci s příjmením Trump, mnohým se začne otevírat kudla v kapse. Lidé ji prostě nemají rádi! Jenže proč? Jen proto, že jste dcerou nejmocnějšího muže světa, to asi nebude... Nebo ano?

Článek

Je dokonalá. Milá, usměvavá, lidé by ji tedy měli zbožňovat, ne? Jenže Ivanka Trump (36) se na seznam „Nejoblíbenější lidé světa“ pravděpodobně nikdy nedostane. A to nejen kvůli vměšování se do politiky svého otce Donalda Trumpa (71) a podporování jeho návrhů, se kterými veřejnost nesouhlasí. Najde se spousta dalších důvodů, proč lidem leží v žaludku. A člověka napadá, zda není Ivanka Trump jen skvělým produktem marketingu.

Jako z obrázku

Hezké holky to měly vždycky těžší. Ty méně přitažlivé, nebo tedy alespoň ty, co si to o sobě myslí, k nim chovají zášť a život se jim snaží znepříjemnit všemi možnými způsoby. Protože jasně – štěstí člověka je přímo úměrné tomu, jaký vzhled mu příroda nadělila. Ivanka Trump umí oslnit americkým úsměvem jak ze žurnálu, dlouhými blond, vždy perfektně upravenými vlasy, bezchybnou pletí, štíhlou a vysokou postavou a outfity podle poslední módy.

Během svých studentských let si přivydělávala modelingem pro takové firmy, jako je třeba Tommy Hilfiger nebo Versace. Rozhodně ale nikdy kvůli tomu nezanedbala ani den školy, to vše bylo pouze o prázdninách či o víkendech, maminka Ivana Trump (69) na ni prý dohlížela. Škola na prvním místě!

Foto: Profimedia.cz

Ivanka Trump mnohým může ležet v žaludku i proto, jak vypadá. Některé ženy mají tendence na druhé žárlit právě kvůli tomu, jak vypadají Foto: Profimedia.cz

Úspěch nade vše!

Někteří lidé také těžce nesou, když je ten druhý úspěšnější než oni sami. Ivanka je dcerou do nedávna ještě miliardáře, dneska ještě k tomu prezidenta Spojených států amerických. Je podnikatelka, spolu se svými bratry Donaldem mladším a Ericem působí jako viceprezidentka společnosti Trump Organization, svému otci pomáhala s volební kampaní a dodnes mu dělá poradkyni, traduje se, že je jeho pravou rukou. Ačkoliv se o ní říká, že je „blbá jak poleno“ (Vyšlo v knize „Oheň a hněv: Uvnitř Trumpova Bílého domu, kterou napsal Michael Wolff), o úspěchu Ivanka píše dokonce i knihy; „Přepišme dějiny úspěchu“.

Jestli je ale něco kontroverzní, tak je to spíše její vlastní značka oblečení a doplňků. To proto, že je vyráběna v asijských zemích, kde se zaměstnanci potýkají s nevyhovujícími pracovními podmínkami a často zde dostávají nižší platy, než je minimální mzda. Jako zastánkyni ženských práv by ji mělo pálit i toto téma spojené s lidskými právy.

Foto: Profimedia.cz

Dcera prezidenta je nejen jeho poradkyní, ale také má vlastní značku oblečení a píše knihy o úspěších. Otázka je, do jaké míry je to její pílí a do jaké snaha tatínka Foto: Profimedia.cz

Dokonalá rodina

Ivanka Trump je velice aktivní na sociálních sítích a ráda tam přidává fotografie ze soukromí své rodiny. Veřejnost těší, že může nahlédnout do Bílého domu. Roztomilé děti Arabella (6), Joseph (4) a Theodor (2) a veselá máma plná energie. Jenže když tam nedávno přidala fotografii se svým synem Theodorem (2), dostala pořádně přes prsty. Lidé ji začali napadat, že je povrchní, moderátorka Samantha Bee (48) ji dokonce v televizi nazvala dámským přirozením. Fotku totiž Ivanka přidala ve stejnou dobu, kdy na hranicích Mexika a USA odebírají federální úřady migrantům děti, aby je předaly sociálce, zatímco rodiče putují před soud.

Takto od dubna letošního roku bylo „zabaveno“ 700 dětí. „Prezidentova dcera se chlubí svým krásným synem, tisíce dětí jsou ale na hranicích vytrhávány matkám z náručí, a to z nařízení jejího otce,“ napsal jeden odpůrce pod fotografii Ivanky. Někoho napadne, že je to věc náhody. Jenže nikdo nepředpokládá, že zrovna Ivanka Trump, která je od dětství zvyklá pohybovat se ve veřejném dění, má kolem sebe řadu poradců, by dělala něco náhodně. Může se tedy zdát, že Ivanka Trump s dětmi a manželem Jaredem Kushnerem (37) je reklama na šťastnou americkou rodinu, jak by měla správně vypadat.

Foto: Profimedia.cz

Fotografie, která rozlítila širokou veřejnost. Podle některých je povrchní, sdílet na svých sociálních sítí obrázek se synem v náruči, když její otec může za to, že jiným matkám jejich děti z náruče násilím berou Foto: Profimedia.cz

Supermáma

Některé ženy mají problém skloubit dohromady východu dvou dětí a k tomu ještě stíhat práci na poloviční úvazek a Ivanka Trump, nejenže má tři malé potomky, svoji značku oblečení, ale zároveň je ještě jakousi pravou rukou svého otce a mnohdy zastává roli první dámy místo jeho manželky, Melanie (48). A ani na chvíli se nepřestane usmívat, nikdy nedovolí, aby se pod jejíma očima objevil sebemenší náznak tmavší kůže vzniklé v důsledku únavy. Ona prostě zvládá všechny aktivity, jako by snad ani nepotřebovala spát. Koho by to neštvalo? Obzvláště ve chvíli, kdy máte stejně staré děti a jsou dny, kdy si nestíháte pomalu ani dojít na záchod, zatímco ona řeší problém Spojených států amerických?

Foto: Profimedia.cz

Zatímco některé mámy mají sotva čas se osprchovat, Ivanka Trump zvládá být dokonalou mámou, manažerkou, manželkou, poradkyní a ještě u toho mít neustále úsměv od ucha k uchu Foto: Profimedia.cz

Máte rádi Ivanku Trump?

Načítám