Hlavní obsah

Nejstylovější celebrity roku! Komu to letos seklo?

Foto: Isifa

Kate Middleton si naše srdce získala šaty od návrhářky Jenny PackhamFoto: Isifa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rok 2011 je téměř za námi, a tak bychom si mohli udělat malou módní bilanci. Pojďte se s námi podívat na dvacítku těch nejvydařenějších outfitů, které letos celebrity oblékly. Jejich modely (jak jinak než od těch nejlepších návrhářů) jsme totiž pečlivě sledovali. Od ledna až po prosinec.

Článek

Těmto celebritám se letos dařilo, tedy alespoň po té módní stránce. V jakém modelu posbíraly nejvíce chvály?

Vybarvená Olivia Wilde

Ačkoli běžní smrtelníci v lednu pokukovali spíše po zimních kabátech, Olivia Wilde už se na party chvástala svým outfitem Gucci z kolekce pro jaro/léto. Trend color blockingu ovládl celou sezonu, a tak se v tomto oblečku vystřídala nejedna hvězda.

Foto: Isifa

Olivia Wilde v nejprofláknutějším modelu jarní sezonyFoto: Isifa

Olivia Wilde podruhé!

Víme, že tu Olivia právě byla, ale šaty od fenomenální značky Marchesa by vám zkrátka ujít neměly. Na lednových Zlatých glóbech herečku proměnily v královnu večera. Nebo spíš noci?

Foto: Isifa

Model značky Marchesa a Olivia WildeFoto: Isifa

Něžná Michelle Williams

Oscaři jsou skvělou příležitostí k provětrání těch nejluxusnějších šatů. A jak je vidět, zabodovat můžete i bez hlubokých výstřihů a mini délek. Alespoň pokud jste Michelle Williams a máte na sobě šaty Chanel.

Foto: Isifa

Michelle Williams v haute couture šatech značky ChanelFoto: Isifa

Cate Blanchett v šatech Givenchy

Cate Blanchett už několikrát ukázala, že když jde o módu, tak prostě umí. Na únorové Oscary si vybrala nádherné šaty značky Givenchy. A jak vidíte, krásné nejsou jen zepředu.

Foto: Isifa

Neotřelé a stylové, na hereččiny šaty se nemůžeme vynadívatFoto: Isifa

Hilary Swank v šatech Gucci

Oscarovou róbou zabodovala i herečka Hilary Swank, která oblékla opeříčkovaný model značky Gucci.

Foto: Isifa

Hilary Swank v překrásném modelu GucciFoto: Isifa

Kelly Osbourne miluje Tonyho Warda

Vypadá to, že se ztracenými kily Kelly nalezla cit pro módu. V poslední době téměř nikdy nešlápne vedle a nejinak tomu bylo i na únorové akci Eltona Johna proti AIDS.

Foto: Isifa

Šaty má na svědomí návrhář Tony WardFoto: Isifa

Puntíkatá Kate Winslet

Puntíkaté šaty s transparentním rukávem a bokem jsme letos viděli rovnou několikrát, ale největší úspěch zaznamenala herečka Kate Winslet, která v nich vyrazila v březnu na premiéru. Tleskat můžete návrhářce Stelle McCartney.

Foto: Isifa

Kate Winslet v šatech Stelly McCartneyFoto: Isifa

Blake Lively miluje Dolceho a Gabbanu

Blake Lively je nejen herečkou, ale i uznávanou módní ikonou. Vybrat model, ve kterém se nám letos líbila nejvíce, nebylo vůbec snadné. Naše srdce si ale nakonec získaly krajkované šaty z jarní kolekce Dolce, která nás inspirovala i pro nafocení čtenářek ve stylu sicilských krásek.

Foto: Isifa

Blake Lively na březnové premiéře filmuFoto: Isifa

Karolína Kurková v bílém

Jedna z nejkrásnějších českých modelek, Karolína Kurková, nám ve světě rozhodně ostudu nedělá. V květnu ukázala svou ukázkovou postavu v Antibes, na sobě měla úžasné šaty z dílny mistra Lagerfelda.

Foto: Isifa

Karolína v šatech ChanelFoto: Isifa

Zeštíhlená Liv Tyler

Ještě jeden model Stelly McCartney, tentokrát z červnové premiéry. O tom, že tyto zeštíhlující šaty nosí téměř celý Hollywood, jsme vám už psali. Nejvíce se nám v nich ale líbila krásná herečka Liv Tyler.

Foto: Isifa

Liv Tyler v šatech její „kámošky“ StellyFoto: Isifa

Kate Middleton byla za princeznu

Vévodkyně z Cambridge tentokrát nevytáhla šaty z konfekce, ale oblékla se do nádherné róby návrhářky Jenny Packham. Právě v ní letos sklízela nejvíce ovací.

Foto: Isifa

Kate Middleton a její červnový model od Jenny PackhamFoto: Isifa

Leighton Meester v barvách kovu

Na červnovém předávání cen MTV se nejvíce blýskla herečka Leighton Meester, a to doslova. V šatech s dlouhým rukávem od značky Balmain vypadala naprosto skvostně.

Foto: Isifa

Leighton Meester miluje všechno, co se třpytíFoto: Isifa

Kouzelnice Emma Watson

Ze „šprtky“ z Harryho Pottera se Emma proměnila v krásnou slečnu, které nechybí cit pro módu. V letošním roce dokonce získala titul nejstylovější ikony roku. Že toho nedosáhla podplácením poroty, dokazuje stylový model značky Alexander McQueen, který vytáhla v červnu na předávání cen.

Foto: Isifa

V kostce – Emmě to sekneFoto: Isifa

Červeno-růžová Emma Stone

Že jste si nikdy nepředstavovaly, že bude červená s růžovou vypadat tak dobře? My také ne. Na rozdíl od návrháře Giambattista Valli, který šaty navrhl. V odvážné kombinaci se objevila v červenci herečka Emma Stone.

Foto: Isifa

Šaty z jarní kolekce Giambattisty Valli herečce slušelyFoto: Isifa

Anne Hathaway v šatech McQueen

Na srpnovou premiéru v Londýně si herečka Anne Hathaway vyrazila v šatech Alexandra McQueena a svou volbou nenechala nikoho na pochybách o tom, že má styl. Šikovně navíc zkombinovala zlaté a stříbrné doplňky. Palec nahoru!

Foto: Isifa

Herečka Anne Hathaway v róbě značky McQueenFoto: Isifa

Zoe Saldana fandí Balmainu

„Avatarka“ Zoe Saldana zahodila modrou a oblékla se do metalických šatů značky Balmain. Jestli šatům něco nelze upřít, pak je to originalita.

Foto: Isifa

Na srpnové promítání filmu přišla herečka v šatech značky BalmainFoto: Isifa

Amber Le Bon zbožňuje Petera Pillota

Když předávání módních cen, tak pořádně stylové šaty! Na listopadové British Fashion Awards dorazila Amber Le Bon v tomto uměleckém díle Pettera Pillota.

Foto: Isifa

Amber Le Bon ve svém bezchybném outfituFoto: Isifa

Kočka Alexa Chung

Na předávání cen nesměla chybět ani současná módní ikona Alexa Chung. Ta si vybrala šaty Christophera Kanea a na nohy obula kočičí lodičky Charlotte Olympia, které pobláznily celou ženskou část Hollywoodu.

Foto: Isifa

Alexa a její vtipné obutíFoto: Isifa

SJP + LV

Nebyla by to Sarah Jessica Parker, aby na listopadovou akci Unicefu nepřišla v nějakém módním hitu. Tentokrát oslňovala modelem z kolekce pro jaro/léto 2012 značky Louis Vuitton. Panenkovský styl se bude nosit.

Foto: Isifa

Sarah Jessica Parker vsadila na značku Louis VuittonFoto: Isifa

Miranda Kerr v šatech Louis Vuitton

Na stejnou značku vsadila i modelka Miranda Kerr, která se v šatech ukázala začátkem prosince. Přestože jí by slušelo téměř cokoli, tyto šaty nelze neobdivovat.

Foto: Isifa

Modelka Miranda Kerr a šaty Louis VuittonFoto: Isifa

Které hvězdě to podle vás sluší nejvíce? Piště nám své názory!

Související témata:

Načítám