Hlavní obsah

Nešťastné letní lásky: Kdo se rozešel a kdo ulítnul?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Spojovat teplé letní počasí a problémy ve vztazích se zdá liché. Jenže rozchody a nevěry, které se v posledních dnech vyrojily jak Perseidy, jako by říkaly něco jiného. Kdo ze slavných letos v létě skončil sám?

Článek

Léto je sice s láskou spojované, ale zdá se, že někteří slavní to vnímají opačně. Hned několik známých párů totiž v posledních dnech a týdnech oznámilo konec vztahu, případně na povrch vypluly partnerské problémy. Kdo je čerstvě single a kdo si zadělává na průšvih?

Nikol Štíbrová (31) a Martin Kyncl (31)

Jako blesk z čistého nebe přišla o víkendu zpráva o rozchodu herečky a bavičky Nikol Štíbrové a jejího partnera, ředitele digitální reklamy jedné televize Martina Kyncla. Konec vztahu přišel ani ne rok po narození jejich syna Mathiase. Kromě toho byli zasnoubení – Kyncl požádal Štíbrovou o ruku na dovolené v Thajsku v roce 2016, kde také počali syna.

Foto: Profimedia.cz

Nikol Štíbrová a Martin Kyncl se rozešli ani ne rok po narození synaFoto: Profimedia.cz

Lucie Vondráčková (38) a Tomáš Plekanec (35)

Drobná zpěvačka a urostlý hokejista se dali dohromady před osmi lety, o rok později se vzali. Lucie Vondráčková by šla kvůli svému muži světa kraj, a tak se za ním odstěhovala do Kanady, kde působil v týmu Montreal Canadiens. Mají spolu dva syny, Matyáše (6) a Adama (3). Rozchod oznámili začátkem srpna na sociálních sítích. Hlavním problémem zřejmě bylo to, že zpěvačka zůstávala čím dál tím častěji doma sama, zatímco její muž pracoval dál na své kariéře.

Foto: Profimedia.cz

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec spolu byli osm let, sedm let manželéFoto: Profimedia.cz

Eva (41) a Roman (43) Šebrlovi

O pořádný poprask se nedávno postaral bývalý atlet a současný moderátor zpráv Roman Šebrle (43). Na jednom večírku se odvázal a velmi přítulně se vinul kolem mladé dívky. Paparazzi zachytili jejich společný odchod z večírku, tanec na ulici a vášnivé polibky na závěr večera. Roman Šebrle se za své chování omluvil – velice toho lituje a už se to nikdy nestane. No, co jiného by měl říct?

Foto: Profimedia.cz

Roman Šebrle se nedávno neuhlídal s cizí dívkou. Jak moc je jeho žena tolerantní?Foto: Profimedia.cz

Barbora Strýcová (32) a David Kraus (38)

Další rozchod se udál mezi tenistkou Barborou Strýcovou a zpěvákem Davidem Krausem. Prsty v tom má tentokrát tenistka, která byla spatřena v červenci na rande s jiným fešákem. Prý už ale tehdy byli s muzikantem nějakou dobu od sebe, což ovšem on nepotvrdil – naopak. Jak to bylo, vědí jen oni dva a na věci to stejně nic nezmění.

Foto: Profimedia.cz

Dřív než prozradili, že jsou od sebe, byla tenistka spatřena s jiným mužem. Podle ní to ale bylo až poté, co se s Davidem Krausem rozešli Foto: Profimedia.cz

Katarína (29) a Peter (28) Saganovi

Na závodech mu byla oporou, fandila a čekala v cíli. Letos během Tour de France ale nejlepší slovenský cyklista a několikanásobný mistr světa oznámil, že se s manželkou Katarínou rozcházejí. Jen co se novinka objevila, dostal se do médií dopis, že za rozchod může cyklistova nevěra. Peter Sagan to na sociálních sítích dementoval, prý jde o smyšlený text, který se nezakládá na pravdě. Manželé mají syna Marlona, který se narodil vloni v zimě.

Foto: Profimedia.cz

Peter Sagan je nejlepší slovenský cyklista a jeho žena mu byla vždy oporou Foto: Profimedia.cz

Cheryl Cole (35) a Liam Payne (24)

Rozchody se nekonají pouze u nás či u našich nejbližších sousedů. Vře to i jinde. Na jaře všechny překvapil rozchod Channinga Tatuma (38) a Jenny Dewan (37) a nyní se pozastavují nad koncem vztahu zpěvačky Cheryl Cole a zpěváka Liama Payna. I oni mají maličkého syna – Bear se narodil teprve vloni v březnu. Zdroje z jejich okolí uvedly, že za to prý může nedostatek společně stráveného času – Liam Payne byl často pracovně v zahraničí.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Cheryl Cole ještě nedávno vypadala s partnerem šťastně. Rozchod byl proto dost překvapivý Foto: Profimedia.cz

Setkali jste se ve svém okolí v poslední době také s rozchodem? 

Reklama