Hlavní obsah

Netřeba je litovat! Slavné dámy, které jsou single a šťastné

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Patříte k těm, kdo si myslí, že jen v páru je člověk opravdu šťastný? Je to velký omyl! Někdo se potřebuje zotavit z předešlého vztahu, jiný se soustředí na práci a koníčky a mnozí se pro svoji nezadanost svobodně rozhodli. Které slavné ženy jsou spokojeně single a necítí se osaměle?

Článek

Když žena řekne jsem single, mnozí mají tendenci nasadit účastný výraz a začít ji litovat, případně hned listovat adresářem a hledat, koho by jí mohli dohodit. Málokoho napadne nezadané pogratulovat. Společnost má zažitou představu, že člověk by měl žít v páru, jen zamilovaný může být opravdu šťastný a nikdo přece nechce být sám.

Ale co když ty nezadané dámy šťastné jsou, osaměle se necítí a svůj stav si užívají? Neloví po večerech na Tinderu, neutápí žal v alkoholu a nepřemýšlí o koupi kočky. Nedoufají, že se jich někdo ujme a konečně budou kompletní. Je to právě naopak. Mnohé si svobodu užívají a jsou velmi spokojené.

Které slavné krásky jsou single a dávají jasně najevo, že je jejich život naplněný?

Dara Rolins (47)

Od chvíle, kdy vydala stylová zpěvačka v březnu 2018 prohlášení, že se s rapperem Rytmusem (43) rozcházejí, číhají fanoušci i média na jejího nového partnera. Ona se tomu směje, užívá si života s milovanou dcerou Laurou (12) a nezdá se, že by bez muže strádala. Naznačuje, že její potřeby jsou naplněny, a své soukromí si hodně hlídá. Ale jen se po jejím boku objeví fešný kolega či kamarád, každý v něm hned vidí její novou lásku.

Foto: Profimedia.cz

Umí si na sebe vydělat, skvěle vypadá a žije si svůj senFoto: Profimedia.cz

Emma Watson (30)

Letos oslavila třicetiny a patří k nejúspěšnějším herečkám mladé generace. Představitelka filmové Hermiony (série o Harry Potterovi, 2001–2011), Belly (Kráska a zvíře, 2017) či Meg (Malé ženy, 2019) je vášnivá feministka bojující za ženská práva, miluje knihy, a i když nemá partnera, nestrádá. Když vloni na podzim vydala prohlášení, že je ve vztahu sama se sebou, vyvolalo to mírné pozdvižení. Podpořila tím mladé single ženy, které mají pocit, že je s nimi něco špatně...

Foto: Profimedia.cz

Její přístup k životu je velmi inspirativní a rozhodně se nesnaží za každou cenu najít muže svého životaFoto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston (51)

Mezi nezadané patří i americké zlatíčko, které nestárne, a celý svět doufá, že se dá znovu dohromady s bývalým manželem, krasavcem Bradem Pittem (56). Představitelka seriálové Rachel si mezitím v klidu doma popíjí elixír mládí, volný čas tráví s kamarádkami a s jejím ex jsou jen přátelé. Před pár lety napsala esej do časopisu, kde mimo jiné uvedla, že člověk se nestává kompletním až díky partnerovi nebo dítěti.

Foto: Profimedia.cz

Oceňovaná herečka nemá pocit, že když je po padesátce bezdětná a single, je její život v nepořádkuFoto: Profimedia.cz

Charlize Theron (45)

Hvězda filmu Bombshell (2019) je matkou dvou adoptovaných dětí a ke svému single statusu se vyjádřila nedávno. Vadí jí, že společnost vnucuje lidem myšlenku, že vztahy jsou něco, co přece každý chce a potřebuje. Ona, ač nezadaná, se rozhodně necítí osamělá. A až najde lásku svého života, zamlouvá se jí představa odděleného bydlení, jako to má její herecká kolegyně Gwyneth Paltrow (48) s manželem Bradem Falchukem (49).

Foto: Profimedia.cz

Emancipovaná žena, ta Charlize. Nečekala, až najde muže svého života, děti si adoptovala a je spokojeně nezadanáFoto: Profimedia.cz

Emilia Clarke (34)

Britská herečka se širokým úsměvem se proslavila rolí Matky draků, Daenerys Targaryen, v seriálu Hra o trůny (2011–2019) a v minulosti chodila s kolegy z branže (mimo jiné s Jamesem Francem, 42). V současné době vážný vztah nemá, ale rozhodně se necítí pod tlakem, že by měla co nejdříve založit rodinu. Užívá života a nebrání se randění.

Foto: Profimedia.cz

V současné chvíli herečka tvrdí, že vztahy mezi herci nemají velkou šanci na úspěch. Tak si počkáme, komu dá jednou své srdce...Foto: Profimedia.cz

Teri Hatcher (55)

V seriálu Zoufalé manželky (2004–2012) hrála Susan Mayer, single mámu, která žije (zpočátku) jen s dcerou. Herečka žila jen s dcerou (Emerson, 23) i ve skutečnosti. Vdaná byla dvakrát a po druhém rozvodu v roce 2003 se již znovu nevdala. Jak sama říká, určitě jen nepřežívá. Vydělává jako jiné single ženy, je sebevědomá, zdravá, ráda cestuje. A povzbuzuje ostatní ženy, že mají být pyšné na svůj život, bez ohledu na to, zda mají partnera, či nikoli.

Foto: Profimedia.cz

Zůstat rozvedená není důvod k trápení. Zoufalá byla jen v televizním seriáluFoto: Profimedia.cz

Diane Keaton (74)

Jejími partnery byli mimo jiné Woody Allen (85) nebo Warren Beatty (83), ale herečka nikdy nebyla vdaná a single je už pěkných pár let. Čím to je? Sama o sobě říká, že je trochu divná a vdát se by nebyl dobrý nápad. A nemá pocit, že by její život byl kvůli tomu prázdnější. V show Ellen DeGeneres (62) přiznala, že její sexuální život již skončil, ale na hezkého muže se vždy podívá ráda. Líbí se jí například frontman kapely Coldplay – Chris Martin (43).

Foto: Profimedia.cz

Stylová sedmdesátka, která nijak nesmutní, že nenašla muže, kterému by řekla své anoFoto: Profimedia.cz

A pak jsou tu tací, kteří to naopak střídají jako ponožky. Znáte slavné sukničkáře?

Reklama

Načítám